Archive for október, 2013

Viadrus Öntvény vegyestüzelésű kazán egyszerre takarékos és hatékony

október 23rd, 2013

Viadrus Öntvény vegyestüzelésű kazán

Viadrus Öntvény vegyestüzelésű kazán

Végre van választási lehetőségünk, ha otthonunk fűtéséről szeretnénk gondoskodni. A modern technológiának köszönhetően, olyan kazánok közül választhatunk, amelyek takarékosak, könnyen kezelhetőek, nagy teljesítménnyel rendelkeznek, hosszú élettartamúak, kicsi helyen is elférnek és mindemellett még esztétikusak is. A Viadrus Öntvény vegyestüzelésű kazán kezelése egyszerű, gazdaságos és hatékony. Öntvényből készül a kazántest, hőszigetelt burkolattal van bevonva, ez biztosítja a hosszú élettartamát.

Read the rest of this page »

Az indirekt tároló használata biztonságos és megbízható

október 18th, 2013

Indirekt tároló

Indirekt tároló

Annak érdekében, hogy a kazánban ideális legyen a víztárolás mennyisége, szükségünk van egy speciális tároló berendezésre. A tároló egy zártrendszerű hőcserélős tároló, amit akár a padlóra is lehet szerelni. A készülék akár több liter víz előállítására is képes. A kazán mellett nyugodtan használható elektromos árammal és napkollektorral is. Az indirekt tároló tisztálkodási és étkezési célokra is használható. A víz képes ellátni egy teljes háztartást. Az indirekt tároló használata biztonságos és megbízható, hiszen anódos

Read the rest of this page »

Milyen Ceglédbercel hotel termál részlege?

október 18th, 2013

Ceglédbercel Hotel Termál

Ceglédbercel Hotel Termál

A kisvárosban megtalálható termálfürdő könnyen megközelíthető. A fővárostól nem messze található meg, így a vendégek pihenésük alkalmával megtekinthetik a főváros nevezetességeit is. A Ceglédbercel hotel termál ajánlatai megnyerőek a vendégek számára. A hotel különböző csomagokat kínál a gyermekkel érkező vendégek, valamint a fiatalok és az idősebbek számára is. A Ceglédbercel hotel termál kínálatában megtalálható a jakuzzi, valamint a szauna is. Az ajánlatokban elérhetőek az egy, illetve kettő fős szobák, valamint a superior és családi kialakítású szobák is.

Read the rest of this page »

Hévíz 1 éjszaka szállások hotelben

október 14th, 2013

Hévíz 1 éjszaka

Hévíz 1 éjszaka

Rendezvényszervezés, konferenciák kapcsán is kitűnő választásnak bizonyul a Hotel Palace Hévízen. A város híres fürdője egész évben sokakat vonz és ha ezt szívesen kötné össze, például céges rendezvénnyel, forduljon hozzánk bizalommal! Szállodánk wellness szolgáltatásokkal, élménymedencével, igényesen kialakított szobákkal áll a vendégek rendelkezésére, ráadásul minden technikai hátteret is képesek vagyunk biztosítani, amelyek szükségesek lehetnek a rendezvény gördülékeny lebonyolításához. Hévíz 1 éjszaka eltöltésére is kiválóan alkalmas

Read the rest of this page »

PHILIPS LED égő megnyerő tulajdonságokkal

október 9th, 2013

PHILIPS LED égő

PHILIPS LED égő

A LED-es technológia egyre népszerűbbé vált napjainkra. Sokan alkalmazzák ezt irodákban, üzletekben, családi házakban, valamint múzeumokban is. A PHILIPS LED égő gazdaságos, alacsony fogyasztású termék. Élettartama magas, így hosszú éveken keresztül képes biztosítani a megfelelő erősségű és minőségű fényt. Környezetbarát megoldás, ugyanis kevés energiát fogyaszt. Irányított és homogén fénnyel rendelkezik, ami kellemes a szemnek. Nem vibrál és a beüzemelése után nem kell várni, míg az égő teljes fényében világít.

Read the rest of this page »

Tökéletes kikapcsolódást nyújt Sri Lanka utazás és Sri Lanka nászút

október 5th, 2013

Sri Lanka utazás és Sri Lanka nászút

Sri Lanka utazás és Sri Lanka nászút

Kókuszpálmákkal díszített tengerpart tökéletes hely a kikapcsolódásra és akik erre vágynak, azok számára a Sri Lanka utazás és Sri Lanka nászút nagyon jó választás. Tengerparti szállodák várják vendégeiket, hogy ezt a kikapcsolódást megvalósíthassák. Sri Lanka mesés hely, az Indiai óceán, 420 km hosszú és 240 km széles szigete, ahol sikerül feledhetetlen élményt kapniuk az odautazóknak. Gazdag és ősi kultúrával rendelkezik.

Read the rest of this page »