Archive for november, 2013

Dual Sim Android óriás, meghökkentő tulajdonságokkal!

november 30th, 2013

Olcsó Telefonok!

Olcsó Telefonok!

Hogy miért jó egy óriás kijelzős telefon? Számtalan okból, azonban a hátrányairól sem szabad megfeledkeznünk. Természetesen a hátrányok eltörpülnek a pozitív tulajdonságok mellett, az viszont kétségtelen, hogy a nagy méret néha zavaró lehet. A készülék nem minden zsebben fér el, s a használata egy kézzel nem oldható meg mindig.

Ennek ellenére egyre több olyan telefonhasználó van ma a világban, aki a nagyobb kijelzőt választja, s ez nem is csoda, ugyanis az olcsó telefonok óriás kijelzője sok pozitívumot tartogat a használója számára. Ilyen készülék az XH-N27C típusú telefon is, ami a maga 7 hüvelykes kijelzőjével bátran nevezhető Phabletnek, vagyis egy tablet és egy telefon egyvelegének. Mit tud ez a Dual Sim Android?

Alapvetően mindent, amit egy mai, modern telefonnak tudnia kell, s ez jól látszik abból is, hogy Android 4.0.3 fut rajta, ami napjainkban az egyik legmodernebb Android rendszer. Ehhez természetesen társul egy Spreadtrum6820 1GHz-es processzor is, ami bőven elegendő bármilyen alkalmazás futtatásához, legyen szó egyszerűbb irodai programokról, vagy épp szórakoztató játékokról.

Read the rest of this page »

Konditerem Budapesten mindenkinek

november 27th, 2013

Konditerem Budapesten és országszerte!

Konditerem Budapesten és országszerte!

A nagyvárosi ember tény és való, hogy nem mozog eleget. Csak képzeljük el az átlagos budapesti napját, a reggeli készülődés után a lakásból kilépve vagy rögtön autóba ül, vagy maximum elsétál a hozzá közel eső busz esetleg metró állomásig, és ezzel le is tudja az egész napos mozgást. Kevés az olyan munkahely, ahol a nap legalább felét mozgással töltené, gépsor, esetleg számítógép mellett állva, ülve tölti napjait. Tény, hogy modern életvitelünk egyik hosszabb távon negatív hátulütője a mozgás elhanyagolása, ami nem csak túlsúlyhoz vezethet az erre fogékonyabb embereknél, hanem egyéb komoly egészségkárosító forrás is egyben.

A mozgás hiánya olyan betegségekhez vezethető vissza, mint az érrendszeri problémák megjelenése, beleértve a népbetegségnek számító magas vérnyomást, cukorbetegséget. Sokan nem is gondolnák, de a rendszeres mozgás a teljes értékű emésztéshez is hozzásegíti szervezetünket, ami a kellemes közérzet, a kiegyensúlyozottság egyik fontos fokmérője.

Gyomor –és bélrendszeri problémákkal küzdők jól tudják, miről beszélünk most. A konditerem budapestieknek és egész országszerte elérhető mindenki számára, egy olyan szervezetten működő helyszín, ahol számtalan mozgásformát el lehet sajátítatni, sportszerűen, vagy hobbiszerűen űzni, csupán a mozgás öröméért.

Read the rest of this page »

A 3d blu-ray akciót érdemes kihasználni

november 24th, 2013

3d blu-ray akció

3d blu-ray akció

Sokan tapasztalják, hogy az internetről letöltött filmeknek a minősége a legtöbb esetben nem éppen megfelelő. Ezért érdemesebb inkább keresni egy online áruházat és ott beszerezni azt a filmet, amire szükség van. A 3d blu-ray akció a dvdbluray.hu oldalán egy olyan lehetőség, amelyet nem érdemes kihagyni. Egy három dimenziós filmnek a megtekintése teljesen más élményt nyújt, mint egy hagyományos. Sokkal inkább valóságos maga az egész történés, hiszen térbelivé válik minden. Ez az online filmes birodalom nagyon sok terméket forgalmaz, így érdemes a kínálatot alaposan megtekinteni. A rendelés nem nehéz, így érdemes a 3d blu-ray akciót kihasználni, amíg tart a lehetőség.

Read the rest of this page »

Nagyon sok az új építésű eladó lakás Budapesten

november 19th, 2013

Új építésű eladó lakás Budapest

Új építésű eladó lakás Budapest

Ha már elhatározta azt, hogy a fővárosban kíván lakni, de még nem találta meg a megfelelő ingatlant, akkor ezt a honlapot javaslom a számára! Itt a modern lakberendezésnek teljesen megfelelő lakásokat tekinthet meg. Az új építésű eladó lakás Budapesten a belváros szívében szinte hihetetlen áron szerezhető meg. Olyan színvonalas környéken találhatóak a lakóingatlanok, mint a Corvin sétány. Ez jelenleg a legfiatalosabb helyek közé tartozik, ahol modern környezet várja a lakókat. Mindazoknak jók a Corvin sétányon található ingatlanok, akik nem szeretnének a belváros zajában élni, de mégsem akarnak napi szinten órákat buszozni azért, hogy a belső kerületekbe jussanak.

Read the rest of this page »

Akciós gyógyüdülés nyugdíjas vendégeknek számára

november 3rd, 2013

Gyógyüdülés nyugdíjas vendégeknek

Gyógyüdülés nyugdíjas vendégeknek

Hévíz városában kedvezményesen üdülhetnek a nyugdíjasok. A különböző kezeléseket, gyógykúrákat nagyon jó áron lehet megvásárolni. Így minden korosztály számára elérhető szolgáltatásokat kínálnak a többcsillagos szállodák. Érdemes megnézni a Majerik Hotel ajánlatait is, ahol külön kedveskednek az idősebbek számára. A fedett fürdőknek köszönhetően, a hidegebb napokban is el lehet látogatni Hévízre. A kihagyhatatlan akciós gyógyüdülés nyugdíjas vendégeknek így lesz nagyon népszerű.

Read the rest of this page »