Archive for január, 2014

Névjegykártya készítés szoftver által

január 26th, 2014

Névjegykártya készítés

Névjegykártya készítés

Az üzleti világban igazán fontos, hogy valamit adhassunk az üzletfeleknek „emlékül”. Vagyis, a potenciális ügyfeleknek és üzlettársaknak adhatunk valamilyen kártyát, amin megtalálható az összes elérhetőségünk. Azonban ne zsúfoljuk túl a kártyánkat. A névjegykártya készítés online is történhet. A névjegykártyának bizony akár hinnénk, akár nem, több kritériumnak is meg kell felelnie. Otthon is meg tudjuk csinálni a kártyákat, azonban érdemes szakemberre bíznunk a munkát.

Read the rest of this page »

Szerszámos kocsi gurulós változatban

január 24th, 2014

Szerszámos kocsi

Szerszámos kocsi

A rendszerezésnek rendkívül sok helyen van jelentősége. Amennyiben valamit rendszerezünk, az megkönnyíti az életünket, hiszen sokkal könnyebben megtalálunk bármit. Azonban a rendszerezés nemcsak az otthonunkban lényeges, hanem a munkahelyünkön is. A szerszámos kocsi állítható és zárható is. A különböző kocsik közül, akár segítséggel is választhatunk. A mérete attól fog függni, hogy mennyi szerszámot szeretnénk rendszerezni.

Read the rest of this page »

Iveco alkatérszek olcsón

január 20th, 2014

Iveco alkatrész

Iveco alkatrész

Az Iveco a haszonjárművek között egyre nagyobb népszerűségnek örvend Magyarországon is. A kamionok vásárlásakor szinte biztos, hogy ez is felmerül mint lehetőség, de mindenki felteszi a kérdést, hogy mennyibe kerül az Iveco alkatrész? Egy haszonjármű nap mint nap terhelésnek van kitéve, ezért gyakrabban elfordulhat, hogy szervizelni kell az autót mint egy kis személygépkocsit. Most könnyedén beszerezheti az alkatrészeket az Ivecohoz, ha tudja, hogy hol kell keresnie azt.

Read the rest of this page »