Archive for február, 2014

Szerverbérlés, adattárolás

február 17th, 2014

Tárhely

Tárhely

Amikor szükség van egy informatikai rendszer kialakítására, akkor szükséges, hogy rendelkezésre álljon egy szerver számítógép is, amin az adattárolás történik. A legjobb módja a bérlésnek az, ha a tárhely bérlési formában történik, hiszen ez költségmegtakarítást jelent. Ez egy előfizethető szolgáltatás, ami fix havi kiadást jelent, így pontosan előre tervezhető. Ez egy biztonságos megoldás és harmadával képes a tárhely bérlés csökkenteni a kiadásokat.

Read the rest of this page »

Fontos a keringető szivattyú alkalmazása

február 2nd, 2014

Keringető szivattyú

Keringető szivattyú

Amennyiben Ön is központi fűtéssel rendelkezik a lakásában, amelyet egy kazán segítségével fűt, akkor bizonyára ismeri ennek műszaki hátterét. Bizonyára azt is tudja, hogy mennyire fontos a keringető szivattyú alkalmazása otthonában, hiszen ennek hiányában hatalmas káosz alakulhat ki a rendszerben. Ugyanis ennek szerepe az, hogy a vizet áramoltassa a fűtőtestekben illetve a csövekben. Így amikor a csövekben tartózkodó vízmennyiség lehűl, aminek következtében a lakásban lévő hőmérséklet is lecsökken,

Read the rest of this page »

Pedrollo csőbúvár szivattyú széles választékban

február 2nd, 2014

Pedrollo csőbúvár szivattyú

Pedrollo csőbúvár szivattyú

A szivattyú használata, házi és ipari vízellátás céljából egyszerű valamint takarékos megoldásnak számít, ámbár az ásott kúthoz megfelelő szivattyú kiválasztása okozhat kisebb-nagyobb gondot. A Pedrollo csőbúvár szivattyú kiváló minőséggel rendelkező búvárszivattyú, amely leginkább csőkutakból való vízkitermelésre lett megtervezve, ami egy köpenycső használatával, akár tartályokban, ciszternákban, medencékben, valamint ásott kutakban is üzemeltethető.

Read the rest of this page »