Archive for június, 2014

Hepa szűrő teljes hatékonysággal

június 22nd, 2014

Hepa szűrő

Hepa szűrő

A légtisztító és páramentesítő készülékekben olyan szűrők kerültek elhelyezésre, amelyek aktívan megtisztítják otthonunk levegőjét minden szennyeződéstől. Ha beszerzünk egy levegőtisztítót, akkor nem kell többé tartanunk a pollenektől, a vírusoktól és baktériumoktól, a dohos szagtól, valamint a penésztől sem. A Hepa szűrő antibakteriális funkcióval rendelkezik, akár csak az aktív szénszűrő.

Read the rest of this page »

HD klíma készülék szűrővel

június 22nd, 2014

HD klíma

HD klíma

Egy jó klímaberendezés nemcsak a nyári napokban lesz hasznunkra, hanem a téli hidegekben is. Az új inverteres klíma multifunkcionális és egyszerre több feladatot is el tud látni. A készülék az időjárásnak megfelelően használható, hiszen percek alatt képes kellemes hőmérsékletet varázsolni egy szobában. Sokkal hatékonyabb, mint egy kazán működtetése. Az új HD klíma készülék költséghatékonyabb is, mintha a kazán ki- és bekapcsolásán fáradoznánk. A HD klíma akár -15 fokban is képes működni.

Read the rest of this page »

Eredetiségvizsgálat 1998 óta kötelező

június 17th, 2014

Eredetiségvizsgálat

Eredetiségvizsgálat

Az újonnan vásárolt használtautónkra érdemes többet költenünk. Hiába mondja az eladó, hogy minden új az autón, mi ennek ellenére vigyük el egy szervizbe, akár a HNH Autószervizbe átnézetni az autót, hátha felfedeznek rajta még egy hibát. Az eredetiségvizsgálat régóta működik, amit a kétes eredetű járművek miatt vezettek be. A vizsgálat hatására a lopott gépjárművek továbbadása visszaesett, így ez a bűncselekmény szinte teljesen megszűnt, leamortizálódott.

Read the rest of this page »

Fordítóirodánk pénzügyi fordítást is vállal

június 15th, 2014

Pénzügyi fordítás

Pénzügyi fordítás

Mivel egyre több cég dolgozik külföldi partnerekkel, nem mindegy, hogy egy pénzügyeket érintő szerződést mindkét fél pontosan megértett-e. Ehhez nem mindig elegendő a szerződést aláíró idegen nyelv tudása, hiszen ehhez sokszor ennél több, speciális terminológiát igénylő nyelvtudás kell. Éppen ezért, fordítóirodánk olyan szakfordítókat alkalmaz a pénzügyi fordítás elvégzésére, akik a közgazdaságnak ezen területét alaposan ismerik, mind magyarul, mint az adott idegen nyelven.

Read the rest of this page »

Programokban gazdag panzió Dél-Dalmáciában

június 13th, 2014

Panzió Dél-Dalmáciában

Panzió Dél-Dalmáciában

Vendégeinknek Orebicen és a környéken több olyan éttermet és borozó is tudunk ajánlani, amivel biztosan meg lesznek elégedve, hiszen már régóta ismerjük a városkát és lakóit, tudjuk, hogy kit ajánljunk. De aki (ha van olyan) nem kedvelője a mediterrán ételeknek és boroknak és inkább az aktív pihenést kedvelik, annak is tudunk gyalogos, illetve kerékpáros, valamint hajótúrákat ajánlani. Programok szervezésével nem foglalkozunk, de ez egy igazi vendégbarát panzió Dél-Dalmáciában.

Read the rest of this page »