Archive for július, 2014

Mudi, az ismeretlen magyar kutyafajta 2. rész

július 31st, 2014

Mudi

Mudi

A mudi első pillantásra szimpla játszótéri keveréknek tűnhet. Szőre rövidebb, mint a többi pásztorkutyáé, és bármely
színben előfordulhat. Leggyakrabb változata a fekete szín, de van vörös, barna,
fehér, fakó és hamvas (kékes árnyalatban játszó).

Legmutatósabb színváltozata a cifra – a szürke alapon feketével spriccelt–, ez utóbbi azonban sok esetben
genetikai eredetű problémákkal küszködik. A pásztorok és juhászok nem a
tetszetős külső alapján pároztatták kutyáikat, ennél sokkal fontosabb szempont
volt a szolgálatkészség, a munkabírás, és a szegényes életkörülményekhez való
alkalmazkodás, kvázi igénytelenség.

Read the rest of this page »

Mudi, az ismeretlen magyar kutyafajta 1. rész

július 31st, 2014

A Mudi kutyafajta

A Mudi kutyafajta

Ha a magyar kutyafajtákról esik szó, a puli, a komondor, és a kuvasz mellett esetleg a pumi
még eszükbe jut az embereknek, ám ismert egy másik magyar pásztorkutyafajta is,
amely azonban kishíján kipusztult.

A mudi első fajtaleírásai a 18. század derekáról erednek, ám hivatalosan csak 1936-ban említi Anghi Csaba Geyza A
magyar pásztorkutyák és a külföldi rokonfajták című könyvében. A fajta
szervezett tenyésztése az összes többi magyar kutyafajtához képest igen későn
indult meg; Fényes Dezső múzeumigazgató nevéhez kötődik, aki egy néprajzi
gyűjtőkörúton tett szert néhány tanulékony, kivételesen értelmes, fényes szőrű,
felálló fülű kutyát.

Read the rest of this page »

Az arcplasztika szebbé tesz

július 28th, 2014

Arcplasztika

Arcplasztika

Az első benyomás nem döntő, de fontos egy emberről. A testalkata és az arca sok mindent elárul. Egy megfáradt arc nem túl szép látvány és a krémek nem mindig elegendőek, sokszor nem hozzák meg a kívánt eredményt. Az egyik hatásos módszer az arcplasztika, ami a bőr és izmok rekonstrukciójával tünteti el a mély ráncokat. Az arcplasztika az emberi arc különböző részeit újítja meg a szükséges helyeken és a legjobb, ha plasztikai sebészeink gyakorlott szemeire bízza mindenki a tanácsadás első lépéseit és természetesen később a kezelést is. Egy arc több helyen és több módon korrigálható.

Read the rest of this page »

Mesecsatorna gyermekeknek

július 27th, 2014

Gyerek TV

Gyerek TV

A picik szívesen néznek meséket a különböző csatornákon. A mesékben kedves állatokkal, rajzfilmfigurákkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők, amelyek izgalmas kalandokat élnek át egy-egy epizód alatt. A gyermekek nemcsak hétvégenként, hanem hétköznaponként is szívesen néznek meséket. A gyerek tv csatorna kínálatában számos különböző ajánlat található meg. Az ajánlatokban elérhetőek a már hat év alatti gyermekeknek ajánlott tv adók is, amelyeken kizárólag olyan műsorok láthatóak, amelyeknek megtekintése nem okoz kárt az egészséges fejlődésükben.

Read the rest of this page »

Kreatív reklámajándék rendelhető

július 27th, 2014

Reklámajándék

Reklámajándék

Szeretné, ha cége minél szélesebb körben ismert lenne? Nem kíván sokat költeni a marketingre,de fontosnak tartja, hogy ötletes termékkel lépjen akkor is a piacra, ha reklámajándék gyártásról van szó? A szilikon karkötő a reklámajándék kínálatban a legjobb választásnak bizonyul akkor, ha szeretne eljuttatni egy szlogent, vagy saját cégének nevét, elérhetőségét a potenciális vásárlókhoz, ügyfelekhez. Az 1001reklamajandek.hu azzal a céllal jött létre, hogy kreatív meglepetésekhez ötleteket adjon azoknak, akik ilyen módon szeretnék népszerűsíteni az általuk kínáltakat.

Read the rest of this page »

Műköröm webáruház step by step lakokkal

július 26th, 2014

Műköröm webáruház

Műköröm webáruház

Azok, akik elvégeznek valamilyen műkörmös tanfolyamot mindent meg kell tanuljanak a kézről, annak betegségeiről, valamint azt, hogy a különféle kézformákhoz milyen köröm illik. A kis zömök kezekhez mandula formájú vagy stiletto körmök illenek. A hosszabb, vékonyabb kezekhez pedig a kocka alakú körmök kiválóak. A gellakk.com műköröm webáruház segítséget nyújt abban, hogy minden műkörmös, legyen profi vagy kezdő, megtalálhassa a legjobb minőségű kiegészítőket.

Read the rest of this page »

Válassza Ön is a Google AdWords hirdetési felületét

július 25th, 2014

Google AdWords hirdetési felület

Google AdWords hirdetési felület

A Google AdWords egy hirdetési felület, ahol Vállalkozása érdekében válassza a Google Adwords hirdető felületét. Gondolkozott már azon, hogyan tudná cégét a legjobb helyen hirdetni? A klikkmarketing.hu weboldal, ebben kíván Önnek segíteni. Szakértőik online marketing tanácsadással foglalkoznak , valamint 2006 óta elismert Google AdWords szakértők. A Google AdWords hirdető felülete kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy megtalálja a legjobb marketing lehetőséget vállalkozása számára.

Read the rest of this page »

Split klíma akció kiváló árszínvonallal

július 7th, 2014

Split klíma akció

Split klíma akció

Ha akciós terméket látunk, akkor érdemes megfontolnunk, hogy szert tegyünk-e rá vagy sem? Az akciók kihasználása révén igen nagy előnyre tehetünk szert, ráadásul még spórolhatunk is általuk. A kedvezmények akár óriási méreteket is ölthetnek az egyes üzleteknél. A Fisher split klíma akció megéri, hiszen több tízezer forinttal kevesebbért tehetünk szert egy multifunkciós, vagy éppen csúcstechnológiás termékre. A split klíma a direkt elpárolgás elvén működik.

Read the rest of this page »

Hűvös nyáron: Fujitsu klíma

július 6th, 2014

Fujitsu klíma

Fujitsu klíma

Egyre több esetben lehet látni, hogy a házfalakon klíma van felszerelve, ami már nem számít egyáltalán luxusnak, hiszen elérhető áron szerezhetőek be a háztartási használatú légkondicionálók is. A Fujitsu klíma praktikusan használható és könnyen be tudja rajta állítani bárki a rendelkezésre álló funkciókat. Ha szeretne Ön is venni egy klímát, de eddig még nem találta meg a megfelelő készüléket, akkor mindenképpen ezt a honlapot, vagyis webáruházat vegye szemügy alá!

Read the rest of this page »

Többnapos Izrael utazás programja

július 5th, 2014

Izrael utazás

Izrael utazás

Nagyon kevés olyan ember él a világon, aki ne szeretne legalább egyszer ellátogatni a Szentföldre. Izrael tele van szenvedéllyel és ünnepélyességgel. Itt szó lehet történelemről, vallásról és magáról Istenről. Az ideérkező turisták felejthetetlen élménnyel lesznek gazdagabbak. Az óvárosok utcáin vendégszerető emberek fogadják a külföldről érkezőket. A többnapos Izrael utazás menetrendje könnyen követhető és egy körutazás során biztosak lehetünk abban, hogy semmiről sem maradunk le.

Read the rest of this page »