Archive for szeptember, 2014

Egyre ismertebb a Blauburger fajta

szeptember 28th, 2014

Blauburger

Blauburger

A Kékportó és a Kékfrankos szőlők ausztriai keresztezésével jött létre ez a fajta, amit hazánkban is termelnek. A Blauburger szőlő a bikavér borok egyik engedélyezett összetevője. A szőlő nemesítése 1923-ban történt, Fritz Zweigelt által és egy olyan szőlőfajta jött létre, amit karakteres íze mellett, erőteljes színe miatt is előszeretettel használnak a vörösborok készítésénél. Ausztriában és Magyarországon termesztik elsősorban a Blauburger fajtát, mivel itt a talaj és az éghajlat a legmegfelelőbb a termesztéséhez.

Read the rest of this page »

Biokert saját komposzttal

szeptember 20th, 2014

Biokert

Biokert

A greenman.hu oldal segítséget nyújt ahhoz, hogy ne csak a kertjében tudjon komposztálni, de az otthonában is. A Greenman termékek mindenképpen segítséget fognak nyújtani abban, hogy megfelelő minőségű anyagokkal tudjon komposztot előállítani. A biokert koncentrátumokkal is elérhető, hiszen a Greenman koncentrátumok bio anyagokból készülnek. A különféle termékekben természetes mikroorganizmusok vannak, amelyek segítségével különféle szerves hulladékot állíthat elő.

Read the rest of this page »

Telefonok olcsón a keleti országokból

szeptember 18th, 2014

Telefonok olcsón

Telefonok olcsón

A külföldi telefongyártó piac sokkal olcsóbban dolgozik, mint a hazai forgalmazók bármelyike. A telefonok olcsón éppen ezért valamelyik külföldi piac kínálatából megvásárolhatóak, hiszen a munkaerőpiac is és az alkatrészek is olcsóbbak. Ha azt gondoljuk, hogy ezek a telefonok különböző minőségűek, mint a márkásak, akkor tévedünk! A márkás telefonok alkatrészeit és darabjait is a külföldi piac gyártja, ám azokat nem helyben szerelik össze, hanem elszállítják őket az Egyesült Államokba, vagy bárhová az Európai Unió országaiba.

Read the rest of this page »

Miért jobb HD-ben tévézni?

szeptember 14th, 2014

HD TV csomagok

HD TV csomagok

A nagy felbontás manapság egyre népszerűbb és ez nem is csoda, ugyanis kifejezetten jó élményt tud adni egy HD felbontású film, vagy épp TV műsor. A HD TV csomagok ezt lehetővé teszik bárki számára, aki HD felbontású TV készülékkel rendelkezik. Hogy miért jobb ebben a felbontásban nézni az adásokat? Ez a felbontás már lehetővé teszi a néző számára, hogy olyan részleteket is lásson a képből, amelyeket hagyományos felbontások esetén nem látna. Ilyenek például a hajszálak, az arcon lévő kisebb ráncok és szinte minden, ami szabad szemmel is csak közelről látható.

Read the rest of this page »

A hangszigetelő és biztonsági hőszigetelt üveg

szeptember 13th, 2014

Hőszigetelt üveg

Hőszigetelt üveg

A jelenleg gyártott hőszigetelt üveg fajták egyike az úgynevezett hőszigetelő és biztonsági üveg. A mai világ mondhatni egyre zajosabb és adott esetben veszélyesebb is. Ezen két lehetőség kiküszöbölésére szolgál ez a fajta hőszigetelt üveg. A biztonsági üvegeket négy alosztályba soroljuk, amelyek a következőek: „A” osztály az átdobást gátló üveg, „B” osztály a betörést akadályozó üveg, „C” osztály maga a golyóálló üveg és végül a „D” osztály a robbanás biztos üveg. Értelemszerűen ezek a típusok visszafelé kompatibilisek, tehát szó szerint, a bombabiztos üveg, ami mindent kibír, a „D” osztályú biztonsági hőszigetelt üveg.

Read the rest of this page »

A raffroló remek ablak dekoráció

szeptember 13th, 2014

Raffroló

Raffroló

Ne féljen az újtól, hiszen mindenkinek szüksége van egy kis újításra, még az otthonunknak is, hogy ne váljon nyomasztóvá a légkör! Ez azért fontos, mert a hosszú munkanap után, mindenki vágyik egy kis nyugalomra, amit otthonunk nyújthat 100%- ban. Persze a nyugalom nagy részét a család egyetértése teremti meg, de fontos szerepe van lakásunk optimális berendezésének is. Nem mindenkinek van pénze, hogy lépést tartson a divattal, de pompás újítást érhetünk el egy raffroló segítségével is, vagy akár egy kanapéhuzat kicserélésével.

Read the rest of this page »

A Nike férfi cipő kényezteti lábát

szeptember 12th, 2014

Nike férfi cipő

Nike férfi cipő

A megfelelő cipőt sokan hosszú évek után találjak csak meg. Pedig a választás egyszerűbb, mint gondolná, csak a döntést meghozni nehéz. A különféle cipőkkel foglalkozó üzletek szakképzett eladói segítenek meghozni a nehéznek tűnő döntést. A Nike férfi cipő igen népszerű, hiszen olyan prémiumminőségű anyagból készül, ami évek múltán sem fog megsérülni. A márkás cipők szinte elhordhatatlanok. Az olcsóbb árkategóriába tartozó cipők, akár egy éven belül is képesek megrongálódni, veszítenek színükből és a talpuk is leválhat.

Read the rest of this page »

Gyors és minőségi bútorszállítás

szeptember 10th, 2014

Bútorszállítás

Bútorszállítás

Amikor hatalmas bútorokat kell elszállítani, akkor a kis személygépkocsik nem nyújtanak megfelelő megoldást, ilyenkor mindenki megpróbál keresni egy olyan járművet, amellyel megoldható lenne. A professzionális bútorszállítás megoldja ezt a problémát. A weboldalon megtalálható szakemberek gyakorlatilag bármit el tudnak bárhová szállítani, a legnagyobb biztonságban és természetesen gyorsan. A tapasztalat segít abban, hogy tökéletesen oldhassák meg, hogy mindegyik apró vagy nagyobb tárgy olyan formában érkezzen az új helyére, mint amilyenben az elszállítás előtt volt.

Read the rest of this page »

Erősítsük szervezetünket étrendkiegészítők fogyasztásával

szeptember 8th, 2014

Étrendkiegészítők

Étrendkiegészítők

A testben vagy a testen megjelenő különböző „jelzések” nagyon sok esetben a vitaminok, ásványi anyagok hiányának tudhatóak be, ugyanakkor ehhez nagymértékben hozzájárul a stresszes életmód, a kevés mozgás, a helytelen táplálkozás, valamint a hozzáállásunk különböző élethelyzetekhez, eseményekhez. Javíthatjuk egészségi állapotunkat, segíthetjük szervezetünket étrendkiegészítők fogyasztásával, ugyanakkor feltölthetjük vitaminkészletünket, ezáltal javíthatunk egészségi állapotunkon.

Read the rest of this page »