Archive for november, 2014

Asztali számítógép régen és most

november 28th, 2014

Asztali számítógép

Asztali számítógép

Napjainkban már mindenki a kisebb méretű, aranyos kis kütyüket keresi, amelyek igen komoly processzorral, háttértárral és alkatrészekkel vannak felszerelve. A régi időkben, még amikor megjelentek az első számítógépek a kereskedelmi forgalomban, jobban mondva háztartások részére még nem voltak elérhetők. A számítógép feltalálása Neumann János nevéhez fűződik. Az első asztali számítógép 1971-ben jött létre. A programozás egy német hadimérnökhöz kötődik, azonban az első számítógép Neumann-elven működött.

Read the rest of this page »

Autógumik szavatosságának betartása

november 26th, 2014

Autógumik

Autógumik

Az autóguminak lenne szavatossága? Egyre nagyobb gondot okoz, hiszen megjelent az úgynevezett DOT szám, amit még nagyon sok autótulajdonos nem ért és nem tud értelmezni. Most ebben leszünk a segítségükre. A Continental autógumi vezetője kijelentette, hogy az autógumi nem romlik, amennyiben helyesen van tárolva. Az autógumik vásárlásánál az oldalfalán pontosan fel van tűntetve, hogy az mikor is készült. Ha már egy évnél idősebb a gumi, akkor a vásárló kétkedve nézi, hogy vajon vásárolja-e meg vagy sem. Sokszor az akciós autógumiknál figyelhető meg ez a jelenség.

Read the rest of this page »

Karácsonyra élményajándék választása

november 21st, 2014

Élményajándék

Élményajándék

Érkezik hamarosan a karácsony és még mindig nem tudja, hogy milyen ajándékot vásároljon? Most lehetősége van arra, hogy itt leadja a megrendelését igazán különleges meglepetésekre. Egy élményajándék segítségével garantált az öröm. Minden esetben úgy válassza ki az ilyen meglepetést, hogy az tetsszen az ajándékozott számára! Az élményajándék kínálatban utazást, masszázst és különféle programokon való részvételt tud igénybe venni. Egy utazásra feljogosító utalvány, egy szép borítékba betéve hatalmas meglepetést tud okozni.

Read the rest of this page »

Érdemes a Yokohama v905 téli gumi mellett dönteni

november 17th, 2014

Yokohama v905 téli gumi

Yokohama v905 téli gumi

Kisautók számára nagyszerű választásnak bizonyul a Yokohama gumi. A modern felépítésének köszönhetően, rendkívül rövid fékutat tud produkálni. A téli autógumi havas és nedves útszakaszokon is tökéletesen képes viselkedni. Kezelhetősége miatt nagyon sokan döntenek a Yokohama mellett. A Yokohama v905 téli gumi üzemanyag hatékonyságáról is híres. Különleges forgásirányos mintázattal rendelkezik, ami 2D és 3D lamellákkal dúsított. A kettő egyszerre képes még a jeges utakon is megtartani az autót.

Read the rest of this page »

Csatlakozóaljzatból sohasem elég!

november 10th, 2014

Csatlakozóaljzat

Csatlakozóaljzat

Annak érdekében, hogy megkönnyítsük életünket, otthonainkban egyre több háztartási gépet működtetünk. Egy-egy újabb gép beüzemeléséhez azonban csatlakozóaljzat szükséges. Webáruházunk számos megoldást kínál a legkülönfélébb csatlakozóaljzatok beszerzésére. A legtöbb ilyen felszerelés már gyerekzárral ellátott, így a kisebb és nagyobb gyermekes családok is bátran fordulhatnak hozzánk. Azokba a helyiségekbe, ahol gyakran van vízgőz, vagy esetleg a csatlakozóaljzatok közvetlenül ki vannak téve a fröcskölő víznek, mint a fürdőszoba vagy a konyha, ajánlott a csapófödéllel ellátott aljzatok beszerelése.

Read the rest of this page »

Fémdetektorok a legkedveltebb gyártóktól

november 7th, 2014

Fémdetektorok

Fémdetektorok

A fémek után való kutatás már ősi hagyomány, hiszen az aranyat már emberismeret óta célszerűen keresik és bányásszák, azonban professzionális, szakszerű módon csak kb. száz éve foglalkoznak ezzel a területtel. A fémdetektorok megjelenése által, sokkal gyorsabban és hatékonyabban lehet megtalálni a keresett fémeket. Nem kell már rengeteget ásni, bányászni azokon a helyeken, ahol feltételezzük az aranyat, vagy más típusú fémeket, hanem egyszerűen a fémdetektorokkal kutatjuk át a területet és amennyiben ott van a szükséges fém, akkor ez ki fog derülni.

Read the rest of this page »

A Bálint cseppek jótékony hatásai

november 7th, 2014

Bálint cseppek

Bálint cseppek

A hagyományok és a növényi alapanyagú gyógyítás megmaradásának érdekében, napjainkban olyan természetes hatóanyagú cseppeket, olajt készítenek, amelyek az egészség megvédését szolgálják. Ilyenek például a Bálint cseppek, tormából készülnek és veseproblémákra illetve húgyúti fertőzések esetén alkalmazható. Természetes alapanyagokból készülnek a Bálint cseppek, amelyek növényi összetevőkből állnak. A tormának gyógyító hatása van, így ha illóolajként használják és belélegzik, akkor tisztítja a légutakat.

Read the rest of this page »

Gyógyítás a lézergravírozás által

november 6th, 2014

Lézergravírozás gyógyszeripar

Lézergravírozás gyógyszeripar

Az orvostudomány fénysebességgel fejlődik, mindig az újat, az ésszerűbb megoldásokat keresve a problémákra. Ez a magatartás nem csupán a betegségek elleni harcban jellemző, hanem az eszközeik alkalmazásakor is. Ezért döntenek a szakemberek úgy, hogy a lézergravírozás gyógyszeripar részeként hozzájárulhasson a tökéletes műszerek kialakításában. A gyógyászati eszközök kialakításakor nagy a tét, minél pontosabb feliratok kell kerüljenek az eszközökre.

Read the rest of this page »

Íriszdiagnosztika Budapest: forduljon hozzánk!

november 1st, 2014

Íriszdiagnosztika Budapest

Íriszdiagnosztika Budapest

Szeretné pontosan tudni, mi zajlik a szervezetében és ennek ismeretében tenni egészsége érdekében? Napjainkban sajnos kevesebbet foglalkozunk saját állapotunkkal, mint ahogy arra szükség lenne, pedig a kellő odafigyeléssel a betegségek megelőzhetőek, vagy legalábbis optimálisan szinten tarthatóak lennének. Létezik egy olyan olcsó és gyors módszer, amelyik betekintést enged ezen területbe, ez pedig nem más, mint a napjainkban kedvelt íriszdiagnosztika Budapest népszerű klinikáján. Az egeszsegkapu.hu weboldal azzal a céllal jött létre, hogy az íriszdiagnosztika iránt érdeklődők mindent megtudhassanak azokról a már meglévő és még ki nem alakult betegségekről, amelyek érinthetik őket.

Read the rest of this page »