Archive for december, 2014

Aktív BAR listásnak működik a hitelkiváltás?

december 28th, 2014

BAR lista

BAR lista

A hitelek iránt érdeklődők körében örök kérdés, hogy vajon létezik-e olyan hitelajánlat, amelyet akkor is igénybe lehet venni, ha BAR listán szerepel az igénylő. A helyzet kényes, hiszen hazánkban a hitelintézetek nem, vagy csak rendkívül szigorú feltételekkel teszik lehetővé, hogy BAR listán szereplő személy hitelhez jusson. A bankok előírhatják ugyanis tiszta adós bevonását az ügyletbe, vagyis olyan személyt, aki nem szerepel a BAR listán.

 

Az okok egyértelműen, hiszen a bankok szeretnék biztonságban tudni pénzüket, s ez csak olyan adóssal lehetséges, aki a korábbi hitelfelvételek kapcsán már bebizonyította, hogy eleget tesz fizetési kötelezettségeinek hosszú távon is. Más a helyzet akkor, ha passzív státusszal szerepel a listán a hiteligénylő, ekkor már szélesebb körű lehetőségei vannak az újabb hitelfelvétel kapcsán.

 

Aktív BAR listások itt jelentkezhetnek aktuális információkért, és a hitelajánlatok megismerése kapcsán. Az adóssággal és a törlesztéssel kapcsolatos helyzetek sosem egyszerűek, ha tehát el szeretné kerülni az adósságcsapda ördögi körét, és az egyéni helyzetének leginkább megfelelő ajánlatot választaná, akkor érdemes ehhez akár szakember segítségét is kérnie.

Read the rest of this page »

Víztisztító berendezés, amely mindenkié

december 27th, 2014

Víztisztító berendezés

Víztisztító berendezés

A múlt században még úgy hittük, hogy a jövőben megoldódnak azok a problémák, amelyekkel küszködött az emberiség. Sajnos ez nem mindenre igaz, hiszen a sós és édes vizek szennyezettsége még a mai napig sem oldódott meg, de kifejlesztettek a tudósok egy olyan berendezést, aminek a segítségével tiszta ivóvizet nyerhetünk. A víztisztító berendezés a modern kor találmánya, amely emberek millióit juttatja friss és ásványi anyagban gazdag ivóvízhez. A víz nemcsak bolygónk fő alkotóeleme, hanem az emberi testé is, nélküle pedig nem élhetünk.

Read the rest of this page »

Mobil klíma egyszerű szállítással

december 26th, 2014

Mobil klíma

Mobil klíma

Amennyiben egy egyszerűbb szerkezetű légkondicionálót keres, nincs másra szüksége, mint egy kerekekkel rendelkező, szállítható változatra. A mobil klíma is képes eleget tenni az igényeknek, csak más formában. Ezek a primitívebb szerkezetek nem képesek a levegőtisztításra vagy arra, hogy a pára megfelelő szinten legyen az otthonokban. A mobil változatú légkondicionálók minden otthonban és kisebb helyiségben megállják a helyüket. A mobil klíma egyik legjelentősebb tulajdonsága, hogy egyszerű fuvarozni, valamint a lakáson belül történő mozgatása sem nehézkes.

Read the rest of this page »

Minőségi száraz kutyatáp

december 26th, 2014

Száraz kutyatáp

Száraz kutyatáp

Szeretné, hogy kedvence mindig a legjobb formájában és életvidáman futkározzon Ön körül? Nincs más dolga, mint a száraz kutyatáp termékeinket kipróbálni, és azután biztosan mindig ezen eledelekkel fogja megörvendeztetni kutyáját. Mikor a száraz kutyatáp kiválasztását tervezi, fontos alaposan utánanézni lehetőségeinek, és csak azokat a termékeket rendelje meg, melyek egészségesek és tápanyagokban gazdagok. Meglepő változásokat észlelhet, miután száraz kutyatáp termékeinket fogyasztja kedvence, sokkal energikusabb és élettel telibb lesz.

Read the rest of this page »

Iskolás gyermekének fejlesztő játékok

december 19th, 2014

Fejlesztő játékok

Fejlesztő játékok

Nagyon fontos, hogy gyermeke a lehető legmagasabb fokú fejlesztést kaphassa meg iskolába menetel előtt, illetve az alatt is. Ha szeretne óvodás kisfiának vagy kislányának megvásárolni remek fejlesztő játékokat, akkor válassza ezt a honlapot, amelyik igazi különlegességekkel várja Önt is! Ha nem tudja, hogy pontosan milyen termékek szükségesek, akkor kikérheti szakember véleményét is, aki majd minden szükséges tanáccsal ellátja ezen a téren. A fejlesztő játékok elérhető áron rendelhető meg, így itt könnyedén és hasznos dolgokkal töltheti meg a kosarát.

Read the rest of this page »

Kismama leggings az otthoni pihenéshez

december 7th, 2014

Kismama leggings

Kismama leggings

Ha éppen otthon ülünk és pihenünk, vagy a házimunkát végezzük, szeretünk minél kényelmesebb ruhadarabokat viselni ez idő alatt. Kismamaként ugyanakkor még nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy nemcsak az otthon töltött idő, de a rövidebb-hosszabb kiruccanások, séták is kellemesen teljenek, a lehető legkényelmesebb ruhadarabjainkban. Számos kismama leggings, különböző színekben vár rád a Csinimami webáruházban, ahol kedvedre válogathatsz, más kényelmes ruhadarabok között is.

Read the rest of this page »

Üvegajtó a modern dizájnért

december 3rd, 2014

Üvegajtó

Üvegajtó

Napjainkban nagyon fontos szerepet tölt be a rólunk kialakult kép formálódásában, hogy milyen lakásban élünk, hogyan rendezzük be azt, milyen az ízlésünk az otthon kialakításának terén. Ha általában a modern kialakítású dolgokat kedveljük, az üvegajtó nem hiányozhat az otthonunkból. Ezek az üvegelemek látványa ugyanis nagyon esztétikus, újszerű hatást keltenek. Nem kell elcsüggednie akkor sem, ha már lakásának bebútorozása elkészült, ugyanis ha tetszik az üvegajtó ötlete, a következő felújításnál, átalakításnál egyszerűen kicserélheti a már meglévő ajtóit üvegből készültekre.

Read the rest of this page »