Archive for április, 2019

Járművezetőknek is készült hordozható töltő

április 18th, 2019

hordozható töltő

Hordozható töltő

Két évtizeddel ezelőtt még ritkaságnak számított, ha valakinek mobiltelefonja volt és furcsán néztek rá, ha esetleg arra vetemedett, hogy nyilvánosan használja. Ezen a területen azóta a világ 180 fokos fordulatot vett és ma már az számít ritkaságnak, ha valakinek nincs okostelefonja. Sokaknak a nap 24 órájában használt munkaeszközzé váltak ezek a készülékek, ezért számukra a hordozható töltő nélkülözhetetlen tartozék.

Read the rest of this page »

Gyorsan megy a szélvédő rendelés

április 15th, 2019

Egy rutinosabb sofőr, aki már több tízezer kilométert levezetett, biztosan találkozott azzal a rendkívüli helyzettel, amikor teljesen váratlanul egy kisebb, vagy rosszabb esetben egy nagyobb kő felpattant a szélvédőre. Sajnos ekkor a szélvédő kavicsfelverődés javítás nem várathat magára, ugyanis a keletkezett sérülés miatt napsütésben és esőben is romlanak a látási viszonyok, mivel legtöbbször az ütés helye a látómezőben van. Emellett gyakran a szélvédő kavicsfelverődés javítás azért is szükséges, mert a régebbi ütések és a kráterszerű sérülések még a legkisebb porszemtől is olyan mikronnyi kellemetlenségeket okoznak, amelyek zavarják a vezetést. A szélvédő kavicsfelverődés javítás megvalósítását sokan azért is halogatják ameddig csak tudják, mert a hétköznapi teendők mellett, egyszerűen nincs idejük erre. Ez nem is meglepő, ugyanis a szerviz felkeresése és a várakozás elég időigényes dolog.

Read the rest of this page »

Megtérülő befektetés a kerékpár utánfutó

április 14th, 2019

kerékpár utánfutó

Kerékpár utánfutó

A hétköznapokban rengeteg tennivaló szokott adódni, ezért aztán megesik, hogy gyakran el kell mennünk otthonról ezeknek az megoldása érdekében. Ha éppenséggel a lurkókat kell óvodába, iskolába vinni vagy a nagybevásárlást szeretnénk költséghatékonyan elvégezni, akkor a kétkerekű jármű mellé, a kerékpár utánfutó is hasznos kiegészítőnek bizonyul.

Read the rest of this page »

Kétféle sugárzóval működhet az infraszauna

április 10th, 2019

infraszauna

Infraszauna kabin

Töprengett már azon, hogy miként kényeztethetné magát, akár mindennap anélkül, hogy ki kellene mozdulnia a házából? Az infraszauna tökéletes kikapcsolódást jelent egy hosszú nap után, ezért érdemes megvásárolnia az otthonába. Általában kétféle sugárzót használnak a modern infrakabinokban.

Carbon sugárzó az egyik megoldás, ami viszonylag olcsó és a használata is költséghatékony, viszont ezek csak egy részét képesek lefedni az infravörös tartománynak, ezért a sugarak csak a bőr felső rétegeibe hatolnak be.

Read the rest of this page »

Rengeteg az eladó lakás Budapest 6. kerület területén

április 5th, 2019

Eladó Lakás Budapest 6. Kerület

Eladó Lakás Budapest 6. Kerület

A magyar állam a különböző családtámogatási programok által igyekszik gondoskodni arról, hogy az ingatlanpiac is bővüljön az országban. A kedvezmények a legtöbb esetben igen tekintélyesek és ez nagyon sok fiatalnak megadja az alaphangot, a bátorítást ahhoz, hogy belevágjanak a lakásvásárlásba. Bőven akad eladó lakás Budapest 6. kerület területén és a többi városrészt tekintve is.

Read the rest of this page »

Precízen kivitelezett betonkerítés

április 5th, 2019

Precíz betonkerítés

Precíz betonkerítés

Önnek is megfordult a fejében, hogy szívesen elmenekülne néha a szomszédok kíváncsiskodó pillantása elől? Szeretné, ha végre ne csak a ház falai között érezze otthon magát, hanem a kertben is? A betonkerítés lehet az ütőkártyája ez esetben, mert végre így igazi kis erőddé alakíthatja a birtokát, ahol jól érezheti magát.

Nagyon sokfajta kerítéssel találkozunk amikor végigmegyünk egy településen és mindenkinek megvannak a kedvenc alapanyagai, modelljei.

Read the rest of this page »

Kényelmes és biztonságos munkavédelmi csizma

április 2nd, 2019

Munkavédelmi csizma

Munkavédelmi csizma

Szeretne acél orrmerevítővel és talplemezzel készült munkavédelmi lábbelit vásárolni kedvező áron? Ha igen, akkor a Netpolc honlapján érdemes válogatnia. A jobbnál-jobb munkavédelmi csizma nemcsak meleget nyújt a nagy hidegben, hanem védik a lábujjakat a leeső nehéz eszközök okozta sérülésektől is.

Az antisztatikus lábbeli 200 Joule acél orrmerevítője garantált biztonságot nyújt és mindenképp olyat érdemes választani, ami CE minősítést is kapott. Ha nem is talál olajálló talppal ellátott darabot, lehetőleg válasszon olyat, ami csúszásmentes.

Read the rest of this page »