A Bálint cseppek jótékony hatásai

november 7th, 2014

Bálint cseppek

Bálint cseppek

A hagyományok és a növényi alapanyagú gyógyítás megmaradásának érdekében, napjainkban olyan természetes hatóanyagú cseppeket, olajt készítenek, amelyek az egészség megvédését szolgálják. Ilyenek például a Bálint cseppek, tormából készülnek és veseproblémákra illetve húgyúti fertőzések esetén alkalmazható. Természetes alapanyagokból készülnek a Bálint cseppek, amelyek növényi összetevőkből állnak. A tormának gyógyító hatása van, így ha illóolajként használják és belélegzik, akkor tisztítja a légutakat.

Akkoriban, amikor még csak a gyógynövényes gyógyításban hittek, a tormát pakolásként is használták, ami segített a betegen. A Bálint cseppek nemcsak tormát tartalmaznak, hanem aranyvesszőfüvet és mezei zsurlót, amelyek segítik a vese kiválasztó funkcióját. A másik fajtája a Bálint cseppnek a Tüdő-füves cseppek, ami tartalmaz tüdőfüvet, kakukkfüvet, izlandi zuzmót, cickafarkfüvet, mezei zsurlót, lándzsás útifüvet és zsályát. Ennyi gyógynövény használatával az ember egészsége biztonságban van.

This entry was posted on péntek, november 7th, 2014 at 07:16 and is filed under Egészség. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.