A hangszigetelő és biztonsági hőszigetelt üveg

szeptember 13th, 2014

Hőszigetelt üveg

Hőszigetelt üveg

A jelenleg gyártott hőszigetelt üveg fajták egyike az úgynevezett hőszigetelő és biztonsági üveg. A mai világ mondhatni egyre zajosabb és adott esetben veszélyesebb is. Ezen két lehetőség kiküszöbölésére szolgál ez a fajta hőszigetelt üveg. A biztonsági üvegeket négy alosztályba soroljuk, amelyek a következőek: „A” osztály az átdobást gátló üveg, „B” osztály a betörést akadályozó üveg, „C” osztály maga a golyóálló üveg és végül a „D” osztály a robbanás biztos üveg. Értelemszerűen ezek a típusok visszafelé kompatibilisek, tehát szó szerint, a bombabiztos üveg, ami mindent kibír, a „D” osztályú biztonsági hőszigetelt üveg.

Ezek az üvegek egyben nemcsak biztonságosak, hanem 28-54 dB-ig csökkentik a kintről beszűrődő zajt. Tehát, aki a biztonságot és a csendes, nyugodt életet részesíti előnyben, az a hangszigetelő biztonsági üveget fogja választani a háza építésekor, vagy meglévő házának ablakcserélésekor. Ugyanennek a csendes és biztonságos életnek sajnos még borsos kissé az ára, viszont, miután helyükre kerülnek az elemek, onnantól kezdve nyugodtan élvezheti a lakás békéjét.

This entry was posted on szombat, szeptember 13th, 2014 at 14:44 and is filed under szolgáltatás. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.