Az arcplasztika szebbé tesz

július 28th, 2014

Arcplasztika

Arcplasztika

Az első benyomás nem döntő, de fontos egy emberről. A testalkata és az arca sok mindent elárul. Egy megfáradt arc nem túl szép látvány és a krémek nem mindig elegendőek, sokszor nem hozzák meg a kívánt eredményt. Az egyik hatásos módszer az arcplasztika, ami a bőr és izmok rekonstrukciójával tünteti el a mély ráncokat. Az arcplasztika az emberi arc különböző részeit újítja meg a szükséges helyeken és a legjobb, ha plasztikai sebészeink gyakorlott szemeire bízza mindenki a tanácsadás első lépéseit és természetesen később a kezelést is. Egy arc több helyen és több módon korrigálható.

A szakember tudja, hogy mi hozza meg a legjobb és legoptimálisabb eredményt. Nem lehet egyenlőséget vonni arc és arc között. Mindenkinél más a kötőszöveti struktúra, a bőr minősége, a kor. Ezért, ha valakit érdekel az arcplasztika eljárása és a saját arcának szebbé tétele, akkor egy ingyenes konzultációval, a plasztikai sebészeink meghatározzák, hogy Önnek milyen fajta kezelés volna a legjobb és a leghatékonyabb.

This entry was posted on hétfő, július 28th, 2014 at 12:41 and is filed under szolgáltatás. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.