Élelmiszeripar számára a lézergravírozás elengedhetetlen

január 11th, 2015

Élelmiszeripar számára a lézergravírozás + 1 szó

Élelmiszeripar számára a lézergravírozás + 1 szó

Napjainkban már kulcsfontosságú kérdéssé vált, hogy az élelmiszereket miként is jelölik a vállalatok. A jelölések mutatják az adott élelmiszert tartalmazó anyagok listáját, a gyártási és lejárati időt, a gyártók adatait, valamint a származási helyet. Az élelmiszeripar számára a lézergravírozás fontos és egyszerűen elhagyhatatlan. A színes feliratok készítése lézerpasztával történik. Ebben az esetben is a lézer dolgozik, csak itt nem mar bele az anyagba, hiszen az élelmiszerek csomagolása az esetek 95 %-ban papír.

A papír csomagolóanyagokra a lézer ráégeti az adatokat, ha fekete felirat készül. Azonban, ha színes, akkor az Ön által választott lézerpaszta elszínezi a szöveget. Régebben még nagyteljesítményű nyomtatóval készítették az élelmiszerek feliratait. Manapság viszont már egyre több multinacionális cég tér át a lézeres gravírozási technológiára. Az élelmiszeripar számára a lézergravírozás jól olvasható és tartós szövegeket készít. Ezek a feliratok már nem lemoshatóak vízzel, mint a hagyományos tintás adatok.

This entry was posted on vasárnap, január 11th, 2015 at 18:07 and is filed under szolgáltatás. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.