Felnőttek és gyermek társasjáték áruház

január 23rd, 2015

Társasjáték áruház

Társasjáték áruház

Fortuna a szerencse istennője. Ő a római mitilógiában a sors, a szerencse istennője. Nevének jelentése: hozam, hozadék. Leginkább akkor szeretnének a legtöbben Fortuna pártfogoltjai lenni, ha lottószelvényeket töltögetnek. A társasjáték áruház felnőtteknek szánt játékokkal is foglalkozik. A játék szeretete, a rizikó és az állandó lebukás veszélye mindig izgalmat hoz egy játékban. Az Atlantis nevű társasjáték a szigetbirodalomról szól, ahol a sziget elsüllyedése előtt a szigetlakókat egy biztonságot nyújtó kontinensre kell menekíteni.

Az út során a kincsekről sem szabad megfeledkezni. Az út Atlantiszból egy kincsekkel teli útlapon vezet. Ezeket az úgynevezett útlapokat a játékosok egymás elől el is lophatják. Majd ezeket a kártyákat taktikus módszerekkel érdemes kijátszani. A játék izgalmas és tele van változatos fordulatokkal is. A saseskos.hu társasjáték áruház többféle olyan játékot kínál, melyekben vigyázhat birkanyájra, ellophatja más játékosok kártyáit, vagy melyben a játékosoknak információkat kell gyűjteniük egymásról.

This entry was posted on péntek, január 23rd, 2015 at 20:47 and is filed under szolgáltatás. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.