Kétféle sugárzóval működhet az infraszauna

április 10th, 2019

infraszauna

Infraszauna kabin

Töprengett már azon, hogy miként kényeztethetné magát, akár mindennap anélkül, hogy ki kellene mozdulnia a házából? Az infraszauna tökéletes kikapcsolódást jelent egy hosszú nap után, ezért érdemes megvásárolnia az otthonába. Általában kétféle sugárzót használnak a modern infrakabinokban.

Carbon sugárzó az egyik megoldás, ami viszonylag olcsó és a használata is költséghatékony, viszont ezek csak egy részét képesek lefedni az infravörös tartománynak, ezért a sugarak csak a bőr felső rétegeibe hatolnak be.

A másik lehetőség a Full spectrum sugárzókkal felszerelt infraszauna használata, amelyek az infravörös fény mindhárom tartományát lefedik, ezáltal a bőr legmélyebb rétegeibe is behatolnak, ráadásul szintén kedvező az áramfogyasztásuk.

Hátrányuk viszont, hogy egyelőre sokkal drágábbak. A szauna.hu webáruházának széles választékából, az elvárásaink és pénztárcájának megfelelően választhatja ki azt a megoldást, ami a legjobb Önnek, ráadásul ha időben felkeresi az oldal, most óriási akciókkal is találkozhat.

This entry was posted on szerda, április 10th, 2019 at 07:58 and is filed under szolgáltatás. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.