Split klíma kiváló teljesítménnyel

október 26th, 2014

Split klíma

Split klíma

Amennyiben egy nagyobb lakásba keres klímát, akkor mindenképpen érdemes átgondolni a nagyobb teljesítménnyel rendelkező változatokat is. A klimaplaza-shop.hu áruház is rendelkezik nagyteljesítményű berendezésekkel. A Fisher split klíma aktívszenes szűrővel, öntisztító funkcióval, energiatakarékos hűtési üzemmóddal és még sok extra funkcióval rendelkezik. A különleges szűrők mindenféle szennyeződést képesek kiszűrni a levegőből. A lakás levegőjébe a szellőztetéssel képesek bejutni pollenek, por, stb.

A pollenek az allergiások számára rossz hatással vannak. A split klíma, akár egész évben alkalmazható eszköz, hiszen alacsony energiaigénnyel rendelkezik. A légkondicionálók energiafogyasztása a mai világban már nem számottevő. A gyártók odafigyelnek az energiatakarékos berendezésekre. Egy split klíma bármelyik otthonban megállja a helyét. A lényeg az, hogy jól válassza ki azt a helyiséget, ahova fel szeretné szereltetni az új légkondicionálót, hiszen minden szobába el kell jusson a klíma által létrehozott hőmérséklet.

This entry was posted on vasárnap, október 26th, 2014 at 14:35 and is filed under szolgáltatás. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.