Teljes kiőrlésű búzaliszt

január 23rd, 2015

Búzaliszt

Búzaliszt

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen lisztből süti meg kenyeret vagy süteményt, mert a lisztek is különféle hatással vannak a szervezetre. A teljes kiőrlésű változat például serkenti az emésztést, a gluténmentes liszt pedig a gluténra érzékenyeknek jelent kiváló megoldást. A búzaliszt tartalmazza a mag minden elemét, kivéve a külső réteget. A speciális lisztek közül a spajzoldbe.hu oldalon is válogathat. Ha Ön érzékeny a gluténra, vagy csak fogyni szeretne, akkor is jó választás az előbb említett webshop.

A természet által termesztett alapanyag fontos részét képezi a napi vitaminok bevitelének. Szervezete az ásványi anyagokat a különféle bevitt ételekből tudja felvenni. A búza magas vitamintartalommal bír, ami az egészségre jótékony hatással van. A gabonafélék fogyasztásának veszélyeire már régen is figyelmeztettek a kutatók, ám mindenféleképpen szükség van a búzára. A búzaliszt már glutén és lektin nélkül is készül. A gluténmentes liszt tökéletesen megfelel a gluténra érzékenyek számára, illetve a fogyókúrázóknak.

This entry was posted on péntek, január 23rd, 2015 at 20:53 and is filed under szolgáltatás. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.