Panzió

A szőrmókok megőrzésére 4 db 3,5×3 méter alapterületű, fedett, saját kutyaházzal rendelkező kennel szolgál. A kennelsor előtt 180 négyzetméteres bekerített kifutó biztosítja a szabad mozgás és játék lehetőséget vendégeink számára.
Az elhelyezés távollétünkben és éjszaka a kennelekben, hazaérkezésünk után a kifutóban történik. Ha a kutyus jól szocializált, akkor egyszerre többen vannak kiengedve, de ha a gazdi tapasztalata szerint nem megbízható a másik szőrmókkal való viszonya az ebzetnek, akkor csak egyesével vannak a kifutóban.
Fogadni csak olyan kutyavendéget tudunk, aki egészségkárosodás nélkül tudja elviseli a szabadban tartást. Befogadáskor kérjük az oltási könyvet, ha különleges kívánság van azt írásban, illetve egy általunk előkészített és a helyszín megtekintése után aláírt megbízást.
A megőrzés ideje alatt igény esetén lehetőség nyílik különböző szintű képzésre, pl. engedelmességi, ringdresszúra, járműhözszoktatás stb…
Szőrös vendégeinket sok szeretettel várjuk, hogy számukra és a gazdik számára is egy felejthetetlen, kellemes emlékű kikapcsolódás legyen a pihenés, illetve az üdülés!

A panzió Vászolyon működik és minden megkezdett nap 2100Ft!

Érdeklődni Szabó Sándornál a 06/30/937-3372-es telefonszámon.