Érdemes a Yokohama v905 téli gumi mellett dönteni

november 17th, 2014

Yokohama v905 téli gumi

Yokohama v905 téli gumi

Kisautók számára nagyszerű választásnak bizonyul a Yokohama gumi. A modern felépítésének köszönhetően, rendkívül rövid fékutat tud produkálni. A téli autógumi havas és nedves útszakaszokon is tökéletesen képes viselkedni. Kezelhetősége miatt nagyon sokan döntenek a Yokohama mellett. A Yokohama v905 téli gumi üzemanyag hatékonyságáról is híres. Különleges forgásirányos mintázattal rendelkezik, ami 2D és 3D lamellákkal dúsított. A kettő egyszerre képes még a jeges utakon is megtartani az autót.
A gumikeverékbe narancsolajt és mikroszilikát helyeztek el, aminek köszönhetően, még a legnagyobb hidegben is jól viselkedik a Yokohama v905 téli gumi. Hideg évszakban ajánlott használni, melegebb időkben azonnal le kell cserélni! A Yokohama v905 téli gumi megerősített blokkokkal rendelkezik a futófelületén, így biztosítva stabilitást vezetés közben. Jól távolítja el a felesleges vizet, latyakot és havat. Ár-érték aránya annyira jó, hogy egyre több magyar autótulajdonos dönt a megvásárlása mellett.

This entry was posted on hétfő, november 17th, 2014 at 06:34 and is filed under szolgáltatás. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.