Megújult formában a zöldkagyló kapszulával

március 30th, 2019

Zöldkagyló kapszula

Zöldkagyló kapszula

Ha hátfájás vagy térdfájás miatt a mozgásban nem leli örömét, ha teste elveszítette a rugalmasságát, ha megbízható és valóban hatékony készítményt keres, akkor megtalálta a megfelelő megoldást. A zöldkagyló kapszula ugyanis kulcsszerepet játszik a reumatikus panaszok, a porckopás és az ízületi gyulladás megelőzésében, valamint regenerálja az inakat, izmokat, kötőszöveteket. Fokozza továbbá az immunrendszer működését, gyomor- és bélbántalmak esetén enyhíti a panaszokat, semlegesíti a káros szabadgyököket.

Az Új-zélandi taréjos zöldkagyló kivonata gazdag antioxidánsokban, különféle vitaminokban, ásványi anyagokban, Omega-3 zsírsavban, mangánban, cinkben, glükozaminban. Sportolók és nehéz fizikai munkát végzők kedvenc étrend kiegészítője lehet, hiszen a fogyasztásával a sérülésekből is könnyebb, eredményesebb a felépülés. Nagyobb ellenálló képességet, jobb teherbírást tesz lehetővé. A Seatone zöldkagyló kapszulát bátran adhatjuk a háziállatainknak is, gyulladt ízületekre, fájdalomra, izommerevségre, rehabilitáció céljából.

This entry was posted on szombat, március 30th, 2019 at 14:34 and is filed under Egészség. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.