Miért hasznos a zöldkagyló?

január 12th, 2015

Zöldkagyló

Zöldkagyló

A porcok, ízületek védelme rendkívül fontos. A mozgásszervi betegségek sok kellemetlenséget okoznak, nemcsak idős, de fiatalabb korban is. A zöldkagyló fogyasztás ízületre és porcra is ajánlott. A zöldkagylót az Új-Zéland partjai mentén tenyésztik. A taréjos zöldkagyló héjából készítik a kivonatot, ami hasznos anyagokat tartalmaz. A zöldkagyló Omega3-zsírsavakat tartalmaz, antioxidáns hatású. Alkalmazható ízületi-, izom- és porcproblémák esetén. A zöldkagyló erősíti az immunrendszert, segít a mozgás megújításában. A kagylóőrlemény képes visszaszorítani az öregedéssel járó folyamatokat, hasznos a baktériumok és a fertőzések ellen is.

A por a szabadgyökök ellen is alkalmazható. A táplálék kiegészítők körébe tartozó Seatone zöldkagyló természetes formában tartalmazza az összetevőket. A zöldkagyló fogyasztás ízületre és porcra is egyaránt hatásos. Érdemes kipróbálni a Seatone termékeket, hiszen segítenek visszanyerni a könnyed mozgás örömeit. A honlapon további információk találhatóak a termékről.

This entry was posted on hétfő, január 12th, 2015 at 07:38 and is filed under Egészség. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.