Többnapos Izrael utazás programja

július 5th, 2014

Izrael utazás

Izrael utazás

Nagyon kevés olyan ember él a világon, aki ne szeretne legalább egyszer ellátogatni a Szentföldre. Izrael tele van szenvedéllyel és ünnepélyességgel. Itt szó lehet történelemről, vallásról és magáról Istenről. Az ideérkező turisták felejthetetlen élménnyel lesznek gazdagabbak. Az óvárosok utcáin vendégszerető emberek fogadják a külföldről érkezőket. A többnapos Izrael utazás menetrendje könnyen követhető és egy körutazás során biztosak lehetünk abban, hogy semmiről sem maradunk le.

Légkondicionált busszal történik az utazás, de természetesen repülővel is meg lehet közelíteni Izraelt. Középkategóriás szállodák mellett, luxus szálláshelyekkel is találkozhatunk. Az Izrael utazás során a reggeli büfé típusú, igény szerint vacsorát is lehet igényelni. Egy igazi kalandtúrának is felfogható az Izrael utazás. Itt nemcsak az épületekre fektetik a hangsúlyt, hanem a természeti látnivalókra is. Nem szabad kihagyni Betlehemet, Jeruzsálemet, a Jordán folyót és a Genezáreti tavat. Egyes túrákra biciklivel és csónakkal is el lehet menni.

This entry was posted on szombat, július 5th, 2014 at 14:49 and is filed under szolgáltatás. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.