3D technika a látvány fokozásáért

3D technika

Teljesen mindegy, hogy egy üveget, fa- vagy fémtáblát akarunk díszíteni, nem kell leragadni az egyszerűbb módszereknél, mert ezeket kombinálni is lehet. Nagyszerűen fel lehet dobni a szalvétatechnikával díszített részt is, amennyiben valamilyen 3D technika mellett döntünk. Ezt elérhetjük gyöngyökkel, levegőn száradó gyurmákkal, szalagokkal, gombokkal, száraz termésekkel, papírral, kövekkel stb…

Itt is engedni kell a képzeletet szárnyalni és olykor még befektetésre sincs szükség, mert általában minden otthonban vagy körülötte vannak olyasmik, amik tökéletesek a 3D technika kivitelezéséhez. Csak egy kis ízlés kell és a megfelelő ragasztó.

A papírragasztótól kezdve, a közkedvelt szilikonrúddal működő ragasztópisztolyon keresztül, a nagyon erős kavicsragasztóig, sokféle van, amivel rögzíthetjük a 3D technika során használt alapanyagokat a díszítendő felületre. Ezzel a módszerrel sokkal látványosabb és teljes mértékben egyedi terméket lehet megalkotni, ami ajándéknak vagy a saját élettér dekorálására egyaránt megfelel.

Author: seditor