5 zseniális játék Xbox One konzolra, amiről nem is hallottál!

Xbox One konzolok

Az Xbox One konzolok nemcsak a nagy névvel rendelkező játékokat kínálják, mint például a Halo, a Forza vagy a Gears, hanem számos olyan platformot is, amik talán kevésbé ismertek, de mégis érdemes kipróbálni. Ezek a programok különleges hangulatot, izgalmas játékmenetet, egyedi grafikát nyújtanak és sokszor olcsóbbak, mint a nagyobb címek. Nézzük meg, hogy milyen típusokról van szó! Itt van máris az Ori and the Blind Forest. Gyönyörű és megható akció-platformjáték, ami egy kis fénylény, Ori kalandjait követi, ahogy megpróbálja megmenteni az erdőt, ami az otthona.

A játékban rengeteg felfedeznivalót, rejtvényt és harcot találhatsz, miközben fejleszted Ori képességeit, új területeket nyitsz meg. A játék grafikája lenyűgöző, a zenéje varázslatos és a története szívszorító. A játék igazi műalkotás, ami garantáltan elvarázsol! A másik a Sunset Overdrive, ami egy őrült és színes akció-játék. Különlegessége, hogy egy poszt-apokaliptikus világban történik a cselekmény, ahol az emberek zombivá váltak, valamilyen energiaital hatására.

A játékban egy túlélőt irányíthatsz, aki szabadon mozoghat a városban, használva a különböző parkour elemeket, mint például a csúszás, az ugrálás, a lengés. A játékban számos fegyvert, ruhát és küldetést találsz, amikkel szórakoztatóan, kreatívan pusztíthatod az ellenséget. A cselekmény humoros, pörgős, valamint változatos. Kicsit eltér az előbbitől a Cuphead. Ez a retro stílusú akció-játék a régi rajzfilmeket idézi meg. Grafikája, zenéje hűen utánozza a 30-as évek rajzfilmjeit, miközben nagyon látványos és hangulatos.

Másik két igazán érdekes, kipróbálásra alkalmas platform a Hellblade: Senua’s Sacrifice, valamint az Inside. Ez utóbbi egy rejtélyes és atmoszférikus logikai játék. Természetesen itt közel sincs vége a sornak. Az Xbox One konzolok könyvtára is egyre csak bővül. Ezek a játékok különleges hangulatot, izgalmas játékmenetet, egyedi grafikát nyújtanak és sokszor olcsóbbak is, mint a nagyobb címek. Ha szeretnél valami újat és érdekeset kipróbálni az Xbox One konzolodon, akkor ezeket a programokat semmi esetre se hagyd ki!

Author: seditor