A babafészek a szülők segítőtársa

babafészek
Babafészek a picik védelmére

A szülőknek a gyermekük biztonsága a legfontosabb, ezért sokáig még egy pillanatra sem merik felügyelet nélkül hagyni őket. Azonban, ha megvannak hozzá a kellő eszközök, akkor lehet kisbaba mellett is ezt-azt tevékenykedni otthon és nem kell közben attól tartani, hogy valami baja lesz.

Például a franciaágyon vagy a kanapén is ott lehet hagyni pár percre, ha a babafészek vigyáz rá. Ugyanis ez a speciális eszköz olyan kényelmes és ugyanakkor biztonságos kis kuckót garantál a számára, amiből biztos nem gurul le és nem sérül meg, így nem történhet baj, ha az anyuka vagy apuka leveszi róla pár percre a tekintetét.

Nyugodtan be lehet tenni egy mosást, el lehet mosogatni vagy odatenni valami ételt főni, mert amikor visszatérnek a kisded mellé, ő ugyanolyan nyugisan fog pihenni a babafészek ölelésében, mint amikor otthagyták. Ha pedig a pici megbarátkozik a babafészek illatával, tapintásával, akkor többé az utazások során se lesz baj, hiszen ha viszik ezt a kelléket magukkal, akkor mindenhol tud majd aludni anélkül, hogy észrevenné a környezetváltozást.

Author: administrator