A banán chips remek nassolni való

banán chips

Egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a magyarok arra, hogy a nassolnivalók ne legyenek károsak a szervezetre, az ismert burgonyaszirom helyett. A chips-adó beiktatása is rátett egy lapáttal erre, hiszen a káros anyagokkal és emulgálószerekkel telepumpált termékek előállítása után extra kiadásokkal jár ezek értékesítése.

Egyre nagyobb teret kaptak így a gyümölcs alapú chipsek, mint például a jól emészthető banán chips. Kalciumban, káliumban, foszforban és vasban gazdag termék, ráadásul a banán sok A- és C-vitamint is tartalmaz. Gyerekek és felnőttek egyaránt csipegethetik a TV előtt. Annak köszönhetően, hogy savközömbösítő hatása van, véd a gyomorfekélytől és kordában tartja a szervezet sav-bázis egyensúlyát.

Nem is gondolná, de a banán chips elősegíti a csontok egészségének megőrzését is. Webáruházunkban most félkilós csomagokat rendelhet, de természetesen annyit vásárol, amennyit csak szeretne. Próbálja ki a kókuszból készült pelyhet is, ami szintén a gyümölcs-chipsek kategóriájába tartozik!

Author: administrator