A Budapest ruin bars elismerést vált ki a vendégekből

Budapest ruin bars

A hosszúra nyúló, testet-lelket egyaránt megterhelő, fárasztó munkanap után bizony jólesik kicsit kiengedni a fáradt gőzt. A szórakozásra, főként a nyári kánikula napjain nincs is alkalmasabb mód, mint egy-két pohárka finom hideg sör kortyolgatása, szigorúan baráti körben, a Budapest ruin bars pedig lehetővé teszi, hogy mindezt eszményien egyedi körülmények között ejthessük meg.

A jelenség, vagyis a romkocsmák története roppant egyedi. Azoknak, akik nem járatosak a témában, eláruljuk, hogy a Budapest ruin bars tipikusan magyar „találmány”, hiszen mielőtt ezek a létesítmények felütötték volna a fejüket a fővárosban, sehol másutt nem voltak jelen a közéletben.

Az egy csapásra népszerűvé vált romkocsmákban az a legérdekesebb, hogy teljesen más dekorációval, zenével és légkörrel rendelkeznek, mint a hagyományos társaik. A Budapest ruin bars felhozatal minden megállója igazi alternatív élménnyel ajándékozza meg a szomjas felhőtlen kikapcsolódásra vágyó vendégeket, ráadásul reális, baráti áron.

Author: administrator