A combzokni és legfőbb tulajdonságai

combzokni

Egy olyan dologról szeretnénk most írni, ami túlzás nélkül is összetettnek mondható. Ha kicsit kevésbé akarunk titokzatosan fogalmazni, akkor el kell áruljuk, hogy a combzokni lesz a témánk. Természetesen a kritikusabb olvasókban most valószínűleg felmerül a kérdés, hogy vajon miért gondoljuk azt, hogy a combzokni összetett dolog. A kérdés, mondanunk sem kell, jogos.

A válasz pedig az, hogy ez egy harisnyanadrág, de ennél sokkal több, ugyanis fehérneműnek legalább annyira minősíthető, mint az előbbi kategóriának. Ez egy módfelett minőségi ruhadarabnak, egy kiegészítőnek fogható fel, de mindenki előtt világos, hogy akinek van a birtokában egy ilyen szóban forgó tárgy, az szereti az igényes megjelenést.

Ez a ruhanemű nemcsak a viselőjének okoz majd örömet, de feltehetően a kedvesének is, aki minden bizonnyal nagy örömmel vesz majd tudomást ezen kiegészítő meglétéről. A combzokni tehát nemcsak egy közönséges harisnya, mert annál jóval több, hiszen kiválóan öltözteti a viselőjét és nem is akárhogyan.

Author: administrator