A Dixit társasjáték érdekes változata

Dixit társasjáték

Közeleg a gyermeke születésnapja, és szeretné egy olyan játékkal meglepni, amely a partira meghívott pajtásait is remekül elszórakoztatja? Ha még semmi nem jutott az eszébe, akkor ajánlani tudjuk a Dixit társasjáték valamelyikét. Az okosjatek.hu webshopból megvásárolható Dixit Odyssey nagyon érdekes, mivel új szabályvariánsokkal van ellátva.

Önállóan is lehet játszani ezzel, de kombinálható a korábbi kiadásokkal is. A játékosoknak meg kell fejteniük a képek rejtélyeit, elkerülniük az ellenfeleik által állított csapdákat, miközben a képzeletük szabadon szárnyalhat. Felfedezésre váró, varázslatos világokat kínál ez a Dixit társasjáték, amelyet akár 12 személy is játszhat.

Érdemes ezt választania ajándékként a csemetéjének, mert ezzel az egész vendégcsapat csodásan szórakozhat a bulin. Sokan keresik ezt a remek társast, hiszen amellett, hogy szórakoztató, kiválóan fejleszti a gyerekek képességeit. A Dixit társasjáték megrendelése csupán pár percbe kerül, és a kiszállítás is viszonylag hamar megtörténik. Döntsön emellett Ön is!

Author: administrator