A Dulux EasyCare falfesték nem válik foltossá

Dulux EasyCare

Ugye milyen bosszantó, amikor a frissen festett falra kávé vagy más dolog fröccsen és máris nyoma marad? Ezt a helyzetet el lehet kerülni egy mosható, dörzs- és foltálló változattal, így azonnal eltávolítható a szennyeződés, a fal színe viszont ugyanolyan intenzív marad. Aki már vett és használt Dulux EasyCare falfestéket, az nagyon jól tudja, hogy ez a termék nem akármilyen!

Tízszer nagyobb ellenállóságot garantál a gyártó a többi festéktípushoz képest. Ha túl vastagnak érzi felvitelkor, vízzel minimális arányban hígítani kell, de még így is sok esetben egy réteg bőven elég a tökéletes és tartós fedéshez. A Dulux EasyCare beltéri diszperziós falfesték nagyon keresett termék, mesteremberek és hobbi lakásfelújítók is hálásak a kiváló minőségért.

A festékek fényesség szempontjából is nagyon széles skálán mozognak. A Dulux EasyCare matt hatása szolid megjelenést ad a szobának és nem veri vissza az ablakon beáramló erős napfényt. A fényes festékeknél, a tükröződés miatt, a lakás hamarabb felmelegszik, ez sok esetben a párásodás miatt mégsem ajánlott.

Author: administrator