A feromonos parfümök vonzóvá tesznek bennünket

feromonos parfümök

Éreztük már úgy, hogy egy kellemes parfümöt viselő személy azonnal szimpatikus és vonzó számunkra? Lehet, hogy éppen a feromonos parfümök közül viselt egyet magán az illető. Az ember nemcsak a szemével, fülével, bőrével érzékel dolgokat, hanem az orrával is.

Milyen kellemes érzés, ha egy finom illatú személy megy el mellettünk! Persze magát az aromát fokozni is lehet feromonnal, ami egyaránt alkalmasak a csábításra és a szimpátia kialakítására. Ezek olyan kémiai anyagok, amelyek a testfelszínre kerülve váltanak ki különböző, szexuális tartalmú fizikai és viselkedésbéli változásokat, mind a nőknél, mind pedig a férfiaknál. Nem meglepő, hogy a feromonos parfümök sokszor egy randi előtt kerülnek előtérbe.

A csábításnak ugyanis sokféle eszköze van. Egyik lehet éppen egy jól megválasztott parfüm is. Ezek teljes biztonsággal használhatóak, mert nem váltanak ki semmilyen negatív hatást az emberekben. A feromonos parfümök a niyodo.hu webáruházban nőknek és férfiaknak egyaránt elérhetőek, sőt, unisex változatokban is.

Author: seditor