A fodros blúz igazán mutatós

fodros blúz

Ez az elegáns ruhadarab kör és V nyakkivágással egyaránt megvásárolható. A fodros blúz hosszú, háromnegyedes és rövid ujjú variációban nagyon mutatós. Különféle anyagkombinációban van jelen az üzletekben, így érdemes alaposan körülnézni.

Minden darab címkéjén fel van tüntetve a méret, az összetétel és az ár. Az egyszerű, letisztult formavilág mellett, az extrém stílusú kiegészítők is szép számmal jelen vannak. Ha kedveli a feltűnő dolgokat, akkor biztosan kedvét leli a kínálatban. A fodros blúz színben rendkívül változatos. A fehér és a fekete mellett, élénk, figyelemkeltő árnyalatokban is megtalálható. Üzleti, családi, baráti összejövetelek alkalmával nagyban feldobja a megjelenést. Minden tekintet Önre fog szegeződni, ha egy különleges darabot vesz fel.

Választható farmerhez, szövetnadrághoz, szoknyához. Sok esetben tartalmaz díszítéseket, amelyek lehetnek gyöngyök, kövek, különféle mintájú csipkék. Az ejtett vállú fodros blúz minden korosztályt rabul ejt. Egész évben hódít, ami egyáltalán nem véletlen.

Author: seditor