A fodros felsők újra visszatérnek

fodros felső

A divatban az a legjobb, hogy többször találkozunk ugyanazzal a stílussal az évek során. A fodros felsők időről-időre visszatérnek és sok különböző stílusban, formában megjelennek. A fodrok divatja többnyire a 70-es, 80-as években volt népszerű, ahol a bohém és a hippie stílus volt a fő irányzat.

Azóta a fodrok folyamatosan megjelennek a divatban, bár a trendek és a fodrok stílusa is változik. Az utóbbi években például a fodrok minimalista, egyszerű formában tértek vissza és a laza, kényelmes ruhák trendjét követték. Általában a nyári időszakban a legnépszerűbbek, de a téli hónapokban is lehet velük elegáns és meleg ruhákat kreálni. Ezek a felsők többféle stílushoz is passzolhatnak, a lényeg, hogy jól kombináljuk az összetevőket.

A fodrok romantikus és feminin hatást kelthetnek, így jól illenek a bohém stílusú ruhákhoz. Egy sima farmernadrággal és magassarkúval elegánsabb, míg egy színes szoknyával és tornacipővel lazább lesz. Minden attól függ, milyen hatást akarunk elérni és milyen alkalomkor viseljük a fodros felsőt.

Author: seditor