A Foresto 70cm mindig beválik

Foresto 70cm

A bolhanyakörveknek kell pár nap vagy egy hét is, hogy kifejtsék a hatásukat, ezért fontos, hogy lehetőleg még azelőtt felkerüljenek a kutyusok nyakába, hogy elkezdődne a parazitafertőzés időszaka. Ugyanakkor az is lényeges, hogy mekkora a nyakörv, mert ha túl laza és leesik vagy nagyon szoros és emiatt nem lehet használni, akkor nem sokat ér, hogy időben megvásároltuk.

A Foresto 70cm nagyobb testű kutyáknak ajánlott, a kisméretű ebeknek rövidebb változatot kell keresni. Szerencsére már mindenféle méretben kaphatóak a kedvenceink védelmet szolgáló termékek, így csak alaposan szét kell nézni a kínálatban és kiválasztani a megfelelőt.

Azonban, ha már ezelőtt is használtuk a Foresto 70cm hosszú verzióját és bevált, akkor nem érdemes kísérletezni és minden szezon előtt órákat eltölteni azzal, hogy keresgéljük a szinte végeláthatatlan választékban. Igaz, hogy van olcsóbb termék is, mint a Foresto 70cm, de ha nem védi meg az állatainkat a vérszívóktól és a csípéseik által terjesztett betegségektől, akkor sokkal többet kell majd költeni a kezelésekre, mint amennyit megspóroltunk a nyakörv árán.

Author: administrator