A gázszivárgás jelző spray gyors segítség a bajban

gázszivárgás jelző spray

Manapság rengeteg készülék és házkörüli berendezés működik teljesen, esetleg valamilyen formában gázzal, ami azért némi veszélyt is hordoz magában. A gázszivárgás jelző spray kimondottan hatékony, valamint egyszerű eszköz, de akár életmentő is tud lenni. Különleges tulajdonsága, hogy nem ég, illetve nem is mérgező a végterméke.

Többek között alkalmas a legtöbb kibocsátási formához, a városi gázhoz, földgázhoz, acetilénhez, nitrogénhez, az igazán veszélyes szén-monoxidhoz, dinitrogén-oxidhoz és még egyebekhez. A gázszivárgás jelző spray alkalmazása fékeknél, vezetékeknél, tartályoknál, valamint akár kompresszoroknál is kiválóan működőképes. Ezen felül még csónakok esetében is jól jöhet.

Nagyjából 20 centiméteres távolságból kell a permetezést elvégezni. Ezek után néhány perc múlva meg fognak jelenni a habbuborékok. Ahol ez a jelenség tapasztalható, ott szivárgással kell számolni. A gázszivárgás jelző spray természetesen bizonyos alapszabályok mellett élesíthető, de ezek betartása után már könnyedén lehet kifújni.

Author: seditor