A Hajdu Z120E kiváló a háztartásokban

hajdu z120e

Ez a fantasztikus berendezés minden igényt kielégít a meleg víz ellátásával kapcsolatban. A Hajdu Z120E bárhová egyszerűen és gyorsan telepíthető, ami a nem túl nagy méretének köszönhető. Az élettartama rendkívül hosszú lehet abban az esetben, ha megfelelően karban van tartva.

Ezt nemcsak az elővigyázatosság, hanem a magnézium aktív anódos korrózió védelem is nagyban segíti. Meg kell említeni, hogy célszerű 60 Celsius fokon üzemeltetni. A Hajdu Z120E külső burkolatát tekintve, magas fényű fehér porlakkal lett bevonva. Az anyagát tekintve acéllemez. A jó tulajdonságai közé tartozik az is, hogy rendkívül energiatakarékos. A termék vásárlásakor garanciát is kap, ami 2 év teljes körű és 7 év tartálycserét, illetve javítást foglal magába. A csomag tartalmazza természetesen az eszközt, emellett 1 darab kombinált biztonsági szelepet.

A Hajdu Z120E megrendelhető az online áruházakból és persze a házhozszállítás, valamint a felszerelés is igényelhető. Ha megbízható és jól működő berendezést keres, akkor válassza bátran ezt!

Author: administrator