A homlokzat világítása stílusonként eltérő lehet

homlokzat világítás

Egy épület stílusa nagymértékben befolyásolja a felhasznált világítást, legyen szó akár beltérről, akár kültérről. A találó homlokzat világítás talán az egyik legfontosabb, mivel ez az első dolog, amivel találkozni fognak az emberek.

Ha megnézzük a katalógusokat, akkor többféle trendet is találunk. Vannak köztük egészen rusztikusak, ugyanakkor letisztultak és formabontóak is. Hogyan tudjuk kiválasztani a hozzánk passzolót? Az első szempont a szín. Egy hagyományos, fehérre festett épületnél, ahol a tipikus fehér műanyag ablakok vannak, ott nem muszáj a legfurcsább dizájnt kiválasztani. Természetes az is lehet, hogy éppen a homlokzat világítása fogja feldobni a házat, de azért sohasem árt, ha valamennyire passzol hozzá.

Amennyiben faablakok vannak és a fehér épületet sötét cserepek fedik, akkor választhatunk fekete, króm, szögletes vagy íves formákat is. Összességében a saját ízlésünk fogja meghatározni, hogy milyen berendezési tárgyakat választunk vagy milyen világítást részesítünk előnyben.

Author: seditor