A jó állatszállító ismérvei

állatszállító pótkocsi

Amint a környező országokban, úgy hazánkban is virágzik a gazdaság, ami mind az állattartásban, mind pedig a növénytermesztésben felfedezhető. Ahhoz, hogy megtaláljuk a tökéletes állatszállító kocsit, rengeteg dolgot kell figyelembe vennünk.

Először a fizikai adottságait szükséges a pótkocsinak szem elé helyeznünk, hiszen egy-egy ló, esetleg marha több száz kiló is lehet. Így lehetőleg olyat válasszunk, aminek a teherbírása elegendő a gazdaságunkba.

Emellett fontos szerepet tölt be még a padlózat is az állatszállítóban. Ugyanis ahhoz, hogy minden biztonságosan és gördülékenyen működjön, teljesen csúszásmentes padlózatra van szükség.

Természetesen ennek az előnyeként sorolhatjuk fel a takarítással járó egyszerűséget is, hiszen a csúszásmentes felület roppant könnyen söpörhető, valamint felmosható. Magától értetődően, minden állatszállító eltérő méretű, azonban egy átlagos nagyságú kocsi nagyjából 30 sertés, valamint 10 szarvasmarha szállítására képes. A márkák tekintetében az NS darabok között érdemes válogatni.

Author: administrator