A kandalló bemutatóterem az érdeklődők rendelkezésére áll

kandalló bemutatóterem

A Benkel által gyártott és forgalmazott kandallókról, grillsütőkről, egyéb kiegészítőkről bőséges anyag található a netes felületen. Bárki pontosan tájékozódhat a modellek paraméterei terén. Amennyiben személyesen is szeretné az ügyfél megtekinteni a termékeket, a rendelkezésére áll a kandalló bemutatóterem Pilisszentlászló területén. Ennek a további előnye, hogy a szakértő munkatársak a kandalló bemutatóterem helyszínén be tudják mutatni az egyes darabok működését.

Igen hasznos több modellt is megvizsgálni és összehasonlítani, annak érdekében, hogy a leginkább megfelelő tűzhely kerüljön beszerzésre. Az alkalmazottak ebben a tematikában is az ügyfél rendelkezésére állnak, tanáccsal tudnak szolgálni arra vonatkozóan, hogy az egyéni igények érvényesülni tudjanak. A kandalló bemutatóterem területén az összes, a cég által tervezett és előállított kandallóbetét megtalálható, legyen szó légfűtésesről, vízteresről, konvekciósról és még sok minden más jellegűről.

Kiváló választás a korszerű fatüzelésű beépíthető kandalló

A szilárd tüzelőanyaggal működő fűtőtestek nagy népszerűségnek örvendenek. A Benkel cég innovatív technológiával bíró fatüzelésű beépíthető kandalló modelljei korszerűek és funkcionálisak. A tűzkamrájuk kívül bordázott öntvény elemekből áll, ezek illesztése gondosan megmunkált felületi hőálló tömítőanyag felhasználásával történt, a szerelése pedig csavarkötéssel. A fatüzelésű beépíthető kandalló füstkivezető csövének vízszintes tengelyén 90 fokban forgatható huzatszabályzó pillangószelep található, ez biztosítja az égés intenzitásának a szabályozását és ezáltal a kívánt hatásfok biztosítását.

A hőterhelés ellen, a hátlapra rögzített üreges öntvény biztosít védelmet, valamint a tűzkamrába vezeti a másodlagos égési levegőt, ezzel fokozva a teljesítményt. Az alsó részen található rostély egyedi kialakítású, így segíti az égési levegő egyenletes elosztását. A fatüzelésű beépíthető kandalló esztétikai szempontból is kiemelkedő, az ajtóra szerelt kerámiaüvegnek hála, élvezhető a lángok látványa is.

Author: seditor