A kandalló huzatszabályzó beszerelésével működik a legjobban

kandalló huzatszabályzó

Szeretne beszerezni egy olyan vezérlő egységet, amivel a kandalló vagy cserépkályha szellőztetését tudja megoldani? A manuálisan és mechanikusan működtethető kandalló huzatszabályzó kiváló választás lehet, különösen a rostély nélküli kályhák belső és külső égési levegő ellátására, valamint azok felügyelésére.

Hermetikus zárása biztosított, alkalmazása pedig egyáltalán nem bonyolult. A frontrész alatt kivezetett kezelőszár ki- és betolásával nyitni-zárni tudja a légzsilipet. A kandalló huzatszabályzót azért ildomos a tűztér alatt elhelyezni, mert így a beérkezett levegő szépen egyenletesen tud felmelegedni és haladni a tűzkamrába tovább.

Ha légbeömlő nyílás kiépítése a padló szintjén történik, érdemes téglát is használni a légzsilip csatlakoztatásánál. Webáruházunkban kicsi és nagy kandalló huzatszabályzó egyaránt kapható, így a megfelelő modellt tudja alkalmazni az eltérő méretű kályhák, kandallók esetében.

A levegő átömlési keresztmetszete, valamint a légzsilip paraméterei megtekinthetőek a benkel.hu oldalon. Vállalatunk nemcsak a téli időszakra kínál kandallóbetéteket és kiegészítőket. Szabadtéri grillezők és kemencék, valamint sütők gyártását is vállalja.

Készre gyártott, fix paraméterekkel rendelkező grillsütők már most kaphatóak elfogadható áron, amelyeknek típusai nagyon árnyaltak. A beépíthető grillrácsok mellett, otthoni használatra alkalmas, szétszerelhető változatok is kaphatók, de rendszeresen keresnek meg bennünket olyan cégek, amelyek professzionális grillsütők segítségével szeretnének lebonyolítani egy fesztivált vagy falunapot.

A szebbnél-szebb sütők között megleli a kerti partihoz ideális asztalt is, ahol a vendégek körbe tudják ülni a piruló húsokat, zöldségeket. A grillsütők változatos kínálata mellett, a kinti és benti használatra alkalmas kemencéket szintén érdemes kiemelni, amiket a trattoriák, a pizzériák és a tradicionális recepteket használó pékségek is előszeretettel használnak. Még több tájékoztatást és árlistát szintén a Benkel Kft. weblapján talál!

Author: administrator