A kihagyhatatlan balatoni szállás kutyával

balatoni szállás kutyával

A Balatonnál eltölteni pár napot a kedvenc négylábúval régen csak egy vágyálom volt, hiszen nem voltak adva azok a feltételek, amiknek köszönhetően a gazdi és a kutyulija is jól érezheti magát. Azonban mostanság már megannyi megfizethető balatoni szállás kutyával is foglalható, amiknek igenis megéri esélyt adni. Az első kutyás strand Fonyódon 2016-ban nyílt meg, a kikötő melletti területen.

Egy igazi kutyamennyországról van szó, ahol minden négylábú önfeledten szaladgálhat és ugrálhat, illetve a gazdik nem kell attól féljenek, hogy valami bajuk lesz. A környéken megtalálható az a balatoni szállás kutyával, ami közel van, minden igénynek megfelel és nem is túlzottan drága.

Rengetegen azért választják ezt a helyet, mert egyedülálló helyszíneken lehet sétálni az ebbel, nem is beszélve a badacsonyi miliőről. A közel egyhektáros körbekerített területen pedig mindent ki lehet próbálni. A balatoni szállás kutyával azért is kihagyhatatlan, mert éves szinten megrendezik a Dog Beach fesztivált Fonyódon, ahol temérdek program várja az odalátogatókat és a szeretett ebüket. Az interaktív programokon kívül, különféle előadások is megtekinthetők.

Author: seditor