A különleges Fossil karóra története

Fossil karóra

Az ember úgy öltözködik és olyan kiegészítőt visel, ami tetszik neki, amiben jól érzi magát és ami a leginkább jellemzi a stílusát egyéniségét. A klasszikus vagy modern karóra viselete, ehhez már csak hab a tortán.

A Fossil karóra története a 80-as évekre vezethető vissza, amit egy fiatalember álmodott meg és testvére segítségével sikeresen meg is alapított. Ehhez társult egy designer hölgy is, aki az ötleteivel, elképzeléseivel segítette a híres világmárka létrejöttét és akivel később, az ötlet megálmodója összekötötte az életét.

Ezek a prémiumminőségű időmérők minden esetben nemesacél, edzett kristályüveg és valódi bőr felhasználásával készülnek, így formailag és anyagát tekintve is kifogástalan minőséget biztosít a viselőjének.

Bizonyos modelljei időtállóak, már szinte klasszikus darabbá váltak az évtizedek során, így a mai magas követelményekhez képest is tökéletesen megállják a helyüket. Válogasson kedvére a Fossil karóra kínálatból a weboldalunkon, ahol kényelmesen megrendelheti a szívéhez közelálló darabot!

Author: administrator