A legendás multú Certina órák

Óra webáruház

Szinte mindenki vágyik a luxus kiegészítőkre, azonban az olykor túl borsos árak miatt lemondanak ezekről. A Certina órák prémiumkategóriás termékek, amelyek ennek ellenére egyre szélesebb körben megfizethetőek.

A svájci Certina márka története a XIX. századig nyúlik vissza, ami akár mesebelinek is nevezhető. A családi vállalkozás manufaktúrájában a Kurth testvérek kézzel készítették a roppant értékes és szép órákat.

Ez időközben teljesen megváltozott, hiszen a termékeket már nemcsak a dolgos kezek rakják össze, azonban a minőség és a kivitelezés ugyanolyan magas színvonalon helyezkedik el most is. Szinte hihetetlen, de a Certina órák több mint 100 éve az exkluzív időmérők sorát gyarapítják, bár igaz, hogy a márkának voltak „rázósabb” időszakai is.

Mit számít mindez, ugyanis a lényeg az, hogy a Certina órák ma a legelegánsabb és legprecízebb fajták közé tartoznak. Az elegáns modellek mellett, a kollekciókban ugyanakkor a sportos vonal is megjelenik, így azok szintén megtalálják az ideális terméket, akik egy kicsit lazább stílusú órára vágynak.

Author: administrator