A legjobb Netflix sorozatok a hosszú estékre

Netflix sorozat

Az idei nyár kivételesen vonzónak ígérkezik. Mindez a Netflix sorozat premierjeinek köszönhető. Rengeteg kiváló show közül lehet majd választani. A Netflix számos új műsort, valamint ismert és népszerű sorozatok folytatását készítette el. Itt van néhány, amit különösen ajánlunk. A listát az „Elite” kezdi, ami nem csupán a tini lányoknak ajánlott. A spanyol nyelvű sorozat első évada sok felnőtt szívét is elnyerte. A cselekmény egy előkelő középiskolában játszódik, ahol 3 szegény diák ösztöndíjban részesül. Életüket az egyik diák halála változtatja meg. „A korona” szintén népszerű Netflix sorozat, amiben II. Erzsébet királynő életének kevésbé ismert oldalát tárják elénk az alkotók.

A királyi család rajongóinak kötelező darab. Aztán ott van még a „Hihetetlen”, ami a dokumentumfilmek rajongóit hozza a leginkább lázba. Ebben a Netflixen sorozatban egy lány feljelentést tesz a rendőrségen és azt állítja, hogy megerőszakolták. Később visszavonja a vallomását. Két rendőrnő megpróbálja kideríteni, mi történt valójában. Mi történik, ha egy középiskolás úgy dönt, hogy az USA elnöke lesz? Ez derül ki „A politikus” című új Netflix sorozatból. A szereplők között ott van Gwyneth Paltrow is, ami garancia a sikerre. Ez egy vígjáték, így minden bizonnyal rendkívül vicces választási kampányra számíthatunk.

Személyre szabott gondoskodás a bőrről

A bőrünkre bőrgyógyász vigyáz, a ráncokat mesterséges intelligencia érzékeli, a krémeket pedig skinfluencerek választják ki. Így néz ki a XXI. század szépségipara a colore.hu legújabb cikke szerint. Ez nemcsak egy új hóbort, hanem válasz a személyes igényeinkből fakadó változásokra. Az utcán vagy a médiában gyakran látni fiatalnak tűnő nőket, akik a valóságban 10 évvel idősebbek. A gének állnak a háttérben? Meglehet, de az egészséges bőr mindenekelőtt a kezelések és a jól megválasztott kozmetikumok használatának eredménye.

Ma már olyan sokféle megoldás van a piacon, hogy egyáltalán nem kell kés alá feküdni a fiatalos kinézetért, írja a colore.hu. A modern bőrfiatalító megközelítések lényege, hogy az öreg sejteket fiatalokkal helyettesítik, aminek köszönhetően a fiatalság őrzői, a hialuronsav, az elasztin és a kollagén, természetes módon ösztönzik az öntermelésüket. Ez a csúcstechnológiás kozmetológia lehetővé teszi, hogy szike beavatkozása nélkül tűnjünk fiatalabbnak. Természetesen nem kell lemondani a krémek vagy szérumok használatáról sem, hiszen csak az átfogó ápolás adhat látványosan fiatalító hatást. A drogériák számos javaslatot kínálnak, amelyek egyszerre nyugtatják, hidratálják és védik a bőrt az UV sugárzás ellen, adják hírül a colore.hu szépségszakértői.

Author: seditor