A mágneses szemhéjtus elnyeri a tetszését

mágneses szemhéjtus

A műszempillák felhelyezése gyerekjáték lesz, ha beszerzi ezt a fantasztikus terméket. A mágneses szemhéjtus lehetőséget kínál arra, hogy hosszantartó és figyelemfelkeltő sminket tudjon készíteni a hétköznapokban.

Ha megrendeli, akkor a csomagban megtalálja a csipesz mellett az ecsetet, amivel egyszerűen megrajzolhatja a tusvonalat. A ragasztós megoldással ellentétben, ez sokkal praktikusabb. Nem okoz allergiás reakciót, így bátran használhatják érzékenyebb bőrűek is. Ahhoz, hogy a végeredmény tökéletes legyen, a mágneses szemhéjtus felvitele lehetőleg 2 rétegben történjen! Csak ezt követően rakható fel a műszempilla a csipesz segítségével. Mivel vízálló termékről van szó, ezért nem kell attól tartani, hogy csapadékos vagy nyirkos időben elkenődik a smink.

Lefekvés előtt célszerű lemosni. Ehhez nem lesz másra szüksége, mint vattakorongra és hagyományos sminklemosóra. A mágneses szemhéjtus matt fekete színben a legközkedveltebb. Ha kipróbálja, akkor biztosan elégedett lesz, sőt, mindenkinek ajánlani fogja.

Author: seditor