A mentális fókusz fejlesztése Wim Hof módszerrel

Wim Hof

A stresszt elkerülni manapság nem igazán lehet, ezért csak azon tudunk dolgozni, hogy minél jobban reagáljunk a feszült helyzetekre és minél inkább helyt tudjunk állni a nem ideális körülmények között is. Többek között ebben segíthet Paksi András Wim Hof módszer instruktor, aki egy olyan egyedülálló technikát ismertet meg velünk, ami által mindenféle stresszes tényezőt jobban tudunk kezelni majd.

Ugyanis a Wim Hof módszer arra alapszik, hogy amennyiben a testünket hozzá tudjuk szoktatni a hideghez, akkor egyéb tényezőkre sem fogunk olyan intenzíven reagálni. Ez többnyire azért van, mert a technika a mentális fókusz fejlesztését is elősegíti azáltal, hogy az extrém hidegben egyszerűen lehetetlen nem a jelenben lenni és egyéb problémákon rágódni.

A Wim Hof módszer gyakorlása közben garantáltan csak arra fogunk figyelni, hogy „túléljünk”. A stressz kezelésének pedig a hétköznapokban is ez a kulcsa, hogy csak egy valamire, az adott feladatunkra fókuszáljunk, vagyis ne hagyjuk magunkat kibillenteni a külső, sok esetben irreleváns tényezők által.

Author: administrator