A mesefigurás gyerekágy mai szerepe a gyerekszobában

mesefigurás gyerekágy

A gyermek első élettere a saját szobája. Kialakításánál fontos tényező, hogy ne csak biztonságos, de a pici kedvére való is legyen. A szoba fő eleme kétségtelenül az ágy. Mivel nem tudsz mellélőni? A mesefigurás gyerekágy biztos siker! A csöppségeknek van kedvenc mesehősük, nézik, hallgatják, tanulnak tőle. Garantáltan örülni fognak a kedvencükkel mintázott ágyuknak!

A babaágyat általában leesésgátlós kivitellel érdemes leváltani. Ha az előbbit kinőtte a gyerkőc, válasszunk olyan mesefigurás gyerekágyat, ami körbe van támlázva és az éleken is vastagon be van borítva szivaccsal. Ennek köszönhetően nem lesznek balesetek. Amennyiben meghaladja azt a kort, hogy leesik az ágyról, a támlákat le tudod választani.

Emiatt pénzt is spórolhatsz, mert nem kell új fekvőhelyet vásárolnod, elég a régit kissé átalakítani. A kedvenc mesefigurás gyerekágy online is megvehető. Gyerekszoba inspirációkkal könnyítheted meg a választást és a szükséges kiegészítők megtalálását. Csak pár kattintás és hamarosan érkezik a futár.

Author: seditor