A Microsoft játékkonzol folyamatosan fejlődik

microsoft játékkonzol

Nemcsak a lenyűgöző grafika és a nagyszerű játékok miatt népszerű, hanem azért is, mert kiválóan összehozza a társaságot. A Microsoft játékkonzol az évek során számtalan fejlesztésen és újításon ment keresztül. Az X és az S széria teljesítmény szempontjából az iparág csúcsát képviseli.

Az AMD által gyártott processzorok és a grafikus vezérlőegységek biztosítják, hogy a játékok a lehető legjobb minőségben és felbontásban fussanak. Az X változat egyik legnagyobb előnye, hogy támogatja a 4K felbontást és a HDR-t, szóval lépést tart a korral. A Microsoft játékkonzol S típusa könnyebb és valamivel olcsóbb is. Leginkább azoknak ajánlott, akik nem ragaszkodnak a 4K minőségű vetítéshez, de élvezni szeretnék az újgenerációs játékok nyújtotta pozitívumokat.

Az eszközök közös jellemzője, hogy támogatják az XBOX Game Pass szolgáltatást, ami egy havidíjas előfizetéssel számos játékot tesz elérhetővé a felhasználóknak. A Microsoft játékkonzol megvásárlását online is lebonyolíthatja. Keresse fel a jatekotthon.hu oldalt és rendelje meg a tetsző terméket!

Author: seditor