A modern kandallók rövid bemutatása

szalonnasütő

A nyár közeledtével egyre többen gondolnak arra, hogy lassan ismét van a sütögetések időszaka. Ekkor a barátok, ismerősök, családtagok összegyűlhetnek és a flekkensütő mellett megannyi finomságot elkészíthetnek.

A magyar emberek általában szeretnek sütögetni, hiszen nincs is finomabb egy sült kolbásznál vagy oldalasnál, amit persze le lehet öblíteni egy finom borral vagy sörrel. A flekkensütő azért szükséges, mert ezzel sokkal gyorsabban el lehet készíteni a legegyedibb különlegességeket.

A Benkel shopban megvehető termék nem csupán a flekkensütéshez felel meg, hanem a kerti grillezéskor, bográcsozáskor, nyárs vagy szalonna sütéskor is egy páratlan eszköznek bizonyul. A flekkensütő egy könnyen kezelhető tartozék, hiszen ez üríthető, kihúzható hamuzófiókkal is bír.

A lángok egyenletes eloszlásáért a szélső rostélyok felelnek. A flekkensütő grillrácsa két magassági szinten állítható, attól függően, hogy épp milyen a sütés intenzitása. A benkel.hu webboltban megvehető produktum igazán könnyedén adaptálható még különféle tartozékokkal.

Idesorolható a bográcstartó, a kürtőskalács készítő, valamint a grilltárcsa is. Ezt a sütőt nem csupán kerti konyhákba érdemes megvenni, hanem vendéglátóhelyeken is nyugodtan oda lehet tenni az udvarra, hiszen a vendégek biztosan szívesen sütögetnek majd a jó nyári melegben.

Nem mellesleg a Benkel a modern kandallók megbízható forgalmazója is. Mit is kell tudni ezekről a berendezésekről? Nos, a modern kandallók tűzterei nagyobb üvegfelülettel bírnak. Ezeknek az ajtajai maximalizált méretük miatt rátakarnak a hamuzófiókra, aminek az ürítése csak az ajtó nyitása után lehetséges.

A modern kandallók alapfelszereltségének a részét képezi a külső égési levegő rácsatlakozási lehetőség, amihez hozzátartozik még a szabályzó kezelőszerv is. A modern kandallók teljesen belső levegő független kivitelben is megvehetőek.

A webshop forgalmazta fajták tűztere öntvény, illetve az ajtó és a keret is kimagasló nívójú lemez matériából kerül előállításra. A korszerű termékek ajtó nyitásának iránya is kiválasztható, ami ugye sok esetben hasznos lehet.

Author: administrator